We willen altijd het allerbeste voor onze kleintjes. En milieuvriendelijke kraamcadeaus zijn nog beter dan het allerbeste. ToebieDoebie bewijst dat fairtrade hip en eigentijds kan zijn. Op de site zijn er genoeg leuke, unieke maar vooral milieuvriendelijke fairtrade kraamcadeaus te vinden.

Labeldoekje met naam

Dit milieuvriendelijke labeldoekje met eigen naam is heerlijk zacht en een gegarandeerd speelgenot voor je newborn. Het doekje, verkrijgbaar in leuke kleuren, is van biokatoen en de naam is er makkelijk op te zetten. De baby kan urenlang met zijn/haar unieke labeldoekje spelen.

Rammelaar Inktvis van Pebble

Dit mooi en uniek gehaakte blauw groene Inktvis rammelaar is van het merk Pebble. De inktvis is 100% katoen en 100% polyester. Pebble is een non-profit organisatie genaamd Hathay Bunano wat letterlijk ‘handgemaakt’ betekent.

De handgemaakte producten worden met zorg gehaakt door vrouwen uit Bangladesh die onder andere een eerlijke loon krijgen. Je kleine spruit kan heerlijk met deze leuke rammelaar spelen door de lange pootjes van de inktvis.

Fairtrade Slaapzakje met lange mouwen

Dit leuke warme slaapzakje is van biokatoen in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Klippan Wollen Wiegdeken Uil

Een heerlijk warm dekentje om je newborn tijdens koude nachten warm te houden, is de Klippan Wollen Wiegdeken. De deken is gemaakt van eco-wol en heeft een eco-keurmerk. Het warme dekentje heeft leuke afbeeldingen van de uil en is groen.

Sophie de Giraf So’pure Bijtring

Deze geweldige bijtring is 100% natuurlijk rubber en daarom 100% veilig! Geen pijnlijk tandvlees meer maar eindeloos bijten! De bijtring wordt in mooi gerecycled karton verpakt en met een lintje erbij een geweldig cadeau om te geven.

Leave your vote