Romantische scènes in films, wegzwijmelen met een goed boek of dagdromen over alle dingen die totaal onbereikbaar zijn in je leven: het mag, maar het maakt je niet altijd even gelukkig. Toch zijn er mensen die je weer met beide benen op de grond zetten (en ja, soms hebben we dat nodig). Maar er zijn altijd weer personen die wél krijgen waar iedereen van droomt en vandaag heb je mijn toestemming om jaloers te zijn op Nicolette van Dam.

Dromen zijn bedrog?!

Veel jonge meiden dromen van romantiek, toch? Natuurlijk zijn de echte dromers onder ons vaak niet heel realistisch. Een vriend die iedere dag een driegangenmaaltijd voor je klaar maakt of die je steeds weer verrast met cadeautjes: droom maar lekker verder. Toch zijn onze dromen niet altijd bedrog.

Want als je de juiste man aan de haak slaat is het echt mogelijk om iedere maand bedolven te worden onder bloemen (lees: dwing hem een beetje).

Nicolette

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen op Facebook of Instagram: Nicolette en haar rozen. Haar man verrast haar namelijk IEDERE MAAND met een grote bos rozen. Het aantal rozen staat aan het aantal maanden dat ze samen zijn. Romantischer kan niet! Een lot uit de loterij zou ik zeggen, of een speld in een hooiberg. Want zulke lieve mannen zie je maar zelden.

Een tip die ik je moet meegeven: ga niet zoeken naar zo’n man. Geniet van jou soms ietwat lompe vriend of echtgenoot, want mannen blijven mannen. Niet allemaal zijn ze goed met vrouwen en romantiek. Geloof me, dit is een perfect voorbeeld om jaloers op te zijn en de enige reden dat we hier allemaal jaloers op zijn is dat het niet veel voorkomt. Nee meiden, dit is ZELDZAAM!

89 months ❤️   Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

76 months (#roses??) completely in #love! ?   Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

100 months totally in love ❤️! Time to get married… ??

Een foto die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Leave your vote