Tijdens Moederdag verwen jij je moeder toch ook? Heb je al enig idee wat je haar gaat geven? Wij hebben enkele toffe tips voor degene die nog geen ideetje hebben! In de blog bespreken we namelijk leuke verwendagjes voor je moeder. Een leuk moederdag cadeau, toch? En je gaat zelf toch ook wel mee?

Bonbons maken

Er is bijna geen vrouw die GEEN chocolade lust; daarom is dit uitje erg leuk om te ondernemen voor moeder en dochter! Tijdens deze workshop ga je namelijk zelf bonbons maken. Je gaat in de weer met de beste ingrediënten om de bonbons te maken. Natuurlijk krijg je eerst uitleg van de instructeur en word je verwelkomt met een lekker kopje koffie of thee. Deze workshop vindt plaats in Valkenswaard (Noord-Brabant) en duurt anderhalf uur.

Ontspannen op de Zwaluwhoeve

Ook een leuk moeder dochter uitje is een dagje heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, gelegen in Hierde (Gelderland). In dit luxe relax-oord kom je helemaal tot rust in het handjevol verschillende sauna’s. Ook kan je relaxen in de verschillende zwembaden, lounges en relaxruimtes. Kortom; een heerlijk dagje weg voor twee personen.

Klein kasteel

Altijd al willen dineren in ouderwetse stijl? Het kan! In kasteeltje Hattem, het kleinste en leukste kasteel van Nederland! In dit restaurant geniet je van het menu dat bestaat uit verfijnde en verrassende gerechten uit de Franse keuken. De gerechten wisselen elke twee maanden,om zich zo aan de seizoen aan te passen. Tijdens dit arrangement geniet je van een twee-gangenlunch. Het restaurant staat in Roermond (Limburg) en ligt prachtig gelegen.

Hoogste sauna van Nederland

De hoogste sauna van Nederland zorg voor een avondje complete ontspanning met een werkelijk prachtig uitzicht! Doordat deze sauna zich op de elfde etage bevindt, kun je zowel vanuit de panoramasauna als het zwembad genieten van het uitzicht over de mooie stad Leiden. Een unieke ervaring voor iedere saunaliefhebber!

 

Leave your vote