Het grootste voordeel van een smartphone is toch wel dat je overal bereikbaar bent. Een smartphone is licht en klein en past in broekzak of handtas, ideaal. Ook leuk: je kunt met de smartphone veel meer dan alleen bellen en smsen. Om het maximale uit je iPhone te halen zijn er tal van accessoires verkrijgbaar. Sommigen enorm handig, anderen grappig maar overbodig. Toch worden ook die laatste categorie – de nutteloze iPhone accessoires – goed verkocht. Het gimmick gehalte van deze tools heeft een enorme aantrekkingskracht en stiekem wil je graag even proberen of het echt werkt. Of je geeft zo’n iPhone accessoire kado aan iemand die je aan het lachen wil maken.

Benieuwd welke iPhone accessoires je écht nog moet proberen? Hieronder vind je onze cadeautips:

iPhone bureautelefoon

Leuk voor op je bureau op kantoor, in je studentenkamer of gewoon in de woonkamer. Bezoekers weten niet wat ze zien als jij telefoneert met deze ouderwetse telefoon. Groot voordeel: de hoorn van de iPhone bureautelefoon kun je gemakkelijk tussen hoofd en oor klemmen zodat je je handen vrij hebt tijdens het bellen.

iPhone flipperkast

Een verslavend spelletje dat je, wanneer je er eenmaal aan begint, maar moeilijk weg kunt leggen. Deze iPhone accessoire tovert je iPhone om tot een miniatuur flipperkastje en zorgt voor uren speelplezier.

iPhone verrekijker

De iPhone verrekijker verdient zeker ook een plaatsje in de top 5 nutteloze iPhone accessoires. Je kunt er namelijk prima zonder. Maar wat is het leuk om met deze ingenieuze lens alles van dichtbij te bekijken. De lens vergroot alles 8x en wordt geleverd met een handig statiefje.

iPhone fruitmachine

Klik deze iPhone accessoire op je iPhone, lanceer de gratis app en ga van start met het gokken op een echt werkende mini fruitmachine. Je kunt kiezen uit verschillende gokkasten en je punten worden in de app netjes bijgehouden. Leuk én verslavend 😉

iPhone Quadricopter

Een wat? Een drone. Maar dan eentje die je kunt besturen met je iPhone. Dat scheelt gesleep met extra afstandbedieningen, want je telefoon heb je sowieso op zak. In deze tijd een echte must have, want drones hebben de toekomst. Als iPhone accessoire verder redelijk nutteloos….want behalve plezier maken, kun je met de Quadricopter verder niet zo veel.

Leave your vote