Het is altijd wel ergens koffietijd en dat is ook niet zo gek: het is namelijk een geliefd drankje en veel mensen leven dag in dag uit van hun geliefde koffie! Speciaal voor mensen met een ‘obsessie’ voor koffie heeft eenkadovoor drie interessante cadeaus opgezocht die ieder met deze grote favoriet te maken hebben!

Zelf koffie bereiden

Hét cadeau voor de echte do-it-yourself-ers: een workshop koffie bereiden! Je krijgt eerst uitleg over de geschiedenis van koffie, maar al snel ga je zelf aan de slag met als doel de allerlekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato te bereiden én proeven. Tot slot leer je hoe jij zelf een koffiecocktail kan maken, héérlijk!

Warm houden

Niets is zo smerig als koude koffie en met die gedachte in het achterhoofd heeft de maker vast de USB Cup Warmer ontworpen! Deze plaat is gemakkelijk aan te sluiten aan jouw computer of laptop, waarna hij vervolgens warm wordt. Koude koffie is voor goed verleden tijd!

Heerlijke koffie

Maar het beste kado voor de koffie liefhebber is natuurlijk; koffie! En ben je op zoek naar echt lekkere koffie, dan moet je bij Koffievergelijk zijn! Je vind hier namelijk niet alleen het beste advies over koffie en koffie drinken, maar ook de meeste soorten koffie. Koffiemerken zoals Illy, Lavazza, Segafredo, Bristot, Tiktak en ga zo maar door. Snel en makkelijk bestelt, wij zijn fan!

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote