Afgelopen weekend was het weer zo ver; we gingen naar Disney On Ice!  Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival om precies te zijn. Een cadeautje voor de hele familie, een spetterende show met mooie schaatskunsten, special effects en natuurlijk heel veel Disney vriendjes! Wij vertellen je graag over de show.

De Kleine Zeemeermin

Het is alweer 30 jaar geleden dat Ariël uit de zee kwam voor haar grote liefde Erik. Dit keer duiken wij terug “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Het begint met het optreden  van de zussen van Ariël; welbekend uit de film. Daarna zien we dat Ariël Erik redt uit de storm en vervolgens haar stem als onderpand geeft aan de slechterik Ursula. Natuurlijk loopt het goed af en Erik en Ariël maken een heerlijke schaats dans.

Vaiana

Nadat Mickey, Minnie, Donald en Goofy het podium opkomen; komt ook Maui op het podium. Gespierd en vol tatoeages laat hij zien hoe geweldig hij is. Of hoe geweldig hij zichzelf vind haha. Het verhaal gaat over de spectaculaire tocht van Vaiana en Maui om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Heerlijk genieten van het schaatsen en de fantastische muziek van de film Vaiana!

Rapunzel en Flynn

Onze persoonlijke favoriet; Rapunzel! We zien Rapunzel met haar koekenpan! We zingen en schaatsen mee met de boeven wanneer ze over hun droom zingen over hun droom. Iedereen begint luid te klappen als paard Maximus het ijs op komt… hoe krijgen ze het voor elkaar! Ook Rapunzel en haar Flynn schaatsen heerlijk op de muziek; wat is het toch leuk om naar te kijken.

En verder

Na de pauze gaat de voorstelling verder met liedjes van Belle en het Beest; dat is voor iedereen herkenbaar. Maar het hoogtepunten voor veel mensen, dat is het moment dat de prinsessen van Frozen het ijs op schaatsen. Ze zingen en dansen de populairste liedjes, die door jong en oud luidkeels worden meegezonden. Iedereen wordt nog een stukje blijer als de vrolijke sneeuwpop Olaf op komt. Wat is hij toch gezellig! Het liedje ‘Laat het los’ is toch echt geweldig; en helemaal als het ook nog begint te sneeuwen. Wij hadden het geluk dat we een Meet & Greet hadden en met Vaiana op mochten. Een voor in het fotoalbum!

Verras jouw gezin

Het mag duidelijk zijn; een bezoek naar Disney on Ice is echt een uitje voor het hele gezin. Wil je ook een bezoek brengen? Dat kan nog tm 29 december 2019 in Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl Bekijk hier ook de verschillende prijzen.

Leave your vote