Iets te vieren maar moeite om steeds maar weer een leuk en verrassend cadeau te vinden? Interieuraccessoires zijn super origineel en leuk om te geven. Met kleine woonaccessoires maak je een woning sfeervol en warm. Daarnaast kun je een woonstijl onderstrepen. In dit artikel lees je 4 tips hoe je op iedere verjaardag indruk maakt met toffe cadeaus.

#1 Planten

Nederland is massaal aan de kamerplant en dit begint een enorme hype te worden. Een beetje groen maakt al een wereld van verschil voor een interieur. Kamerplanten zijn simpelweg een musthave voor een interieur dus zijn erg leuk om cadeau te geven. Deze planten zijn er in allerlei soorten, maten en prijzen. Kies voor (een aantal) vetplantjes of cactussen en pak deze leuk in. Aangezien deze planten een lange levensduur hebben zal die persoon lang herinnerd worden aan de afkomst van het plantje (jou! J). Met een relatief klein bedrag draag jij bij aan het interieur van een ander!

 #2 Roomspray

Woonaccessoires hoeven niet perse tastbaar te zijn. De geur typeert een woning en draagt ook zeker bij aan de sfeer in huis. Met een roomspray verspreid je binnen no-time een heerlijke en sfeervolle geur. Let er wel op dat geuren seizoensgebonden zijn. In de winter heb je behoefte aan een warme en knusse geur waar tijdens de zomer frisse geuren het erg goed doen.

#3 Sierkussens

Misschien wel de all-time favourite van interieurfreaks: sierkussens. Ook wij kunnen er geen genoeg  van krijgen! Combineer de kleur van je sierkussens met je gordijnen op maat, een vouwgordijn en de bank om eenheid te creëren tussen de stoffen in het interieur. Ga dus goed voorbereid op pad en check eerst welke kleuren in het betreffende interieur zijn opgenomen. Zo maak je indruk met je goed doordachte cadeau!

#4 Houten bijzettafeltjes

Houten bijzettafeltjes passen in iedere interieurstijl en zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. Deze trendy tafeltjes zijn beschikbaar in allerlei houtsoorten, hoogtes en breedtes. Ook hier geldt: een goede voorbereiding is super belangrijk. Trek de houtkleur van het laminaat of de jaloezieen hout door. Eenheid is essentieel voor een sfeervol interieur.

Maak indruk met cadeaus: geef interieuraccessoires cadeau!

Leave your vote