Is jouw kind een poppenmoeder of -vader die het liefst de hele dag aan het tutten is? Dan kun je bij webwinkel pop-en-wagen je hart ophalen. Hier shop je namelijk alles voor je pop. Naast de pop zelf kun je er terecht voor wagens, bedjes, fietsstoeltjes, kleertjes en nog veel meer. Een walhalla voor elke poppenliefhebber!

Angelique Vermeulen is eigenaresse van pop-en-wagen en was vroeger een meisje dat urenlang in de weer was met haar poppen. Als moeder van 3 jongens mist zij dit getut en besloot daarom pop-en-wagen op te richten, een webshop compleet gericht op poppen.

Poppen

Bij pop-en-wagen zijn poppen met veel zorg uitgezocht en is er is een pop te vinden voor elke leeftijd. De poppen van Rubens Barn of Little Dutch zijn heerlijk zacht en daarom al geschikt vanaf de geboorte. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen op stap met Baby Rose. Omdat de pop kan plassen en drinken kan je kleintje zich heerlijk bekommeren om de baby. De Spaanse Doro Dolls zijn er voor wat oudere kids en bijna niet van echt te onderscheiden. Ze lachen, hebben mooie wimpers en ruiken heerlijk naar vanille. Het leuke van deze realistische poppen is dat ze babykleding in maat 50-56 passen. Je kunt je Doro Doll dus de babykleertjes aantrekken die je zelf gedragen hebt!

Poppenwagens

Poppenwagens zijn tegenwoordig bijna niet meer van echte wagens te onderscheiden. De keuze is enorm. Zo zijn er buggy’s, joggers, wandelwagens en zelfs tweeling- of combinatiewagens te krijgen voor je pop. De eerste poppenwagen van je kindje moet bijzonder zijn, maar vooral veilig. Als enige verkooppunt in Nederland verkoopt pop-en-wagen de houten poppenwagens van het Deense merk Moover Toys. Met het stevige duurzame design en de vrolijke prints vallen deze wagens in de smaak bij zowel ouders als kinderen.

Alles voor je pop

Als echte poppenmoeder mogen poppen accessoires natuurlijk niet ontbreken, want jij hebt de belangrijke taak goed te zorgen voor je pop. Geef de baby af en toe een flesje, een schone luier en een leuk setje kleding. Ga samen wandelen en neem haar mee in je draagzak of zet haar voorop in het fietsstoeltje. Aan het eind van de dag gaat de pop lekker mee naar bed en vertrekken jullie samen naar dromenland.

Over pop-en-wagen

Als moeder van 3 jongens miste Angelique Vermeulen de echte meisjes dingen. Lekker tutten en spelen met poppen dat wilden haar boys niet. Hierdoor kwam ze op het idee deze webwinkel te beginnen. Inmiddels is Angelique elke dagen met poppen bezig, want pop-en-wagen is uitgegroeid tot hét online paradijs voor poppenliefhebbers. Hier vind je alles voor jouw pop en wordt het spelen met poppen een echte belevenis. Bekijk de complete collectie op www.pop-en-wagen.nl.

Leave your vote