Sommige mensen hebben écht alles al. Van luxe tassen tot de allernieuwste en duurste gadgets. Hoe kan jij daar met je cadeau aan tippen? Erg lastig als je het mij vraagt. Toch zijn er op ons wereld wijde web enorm veel originele cadeautjes te vinden waarvan de ontvanger gegarandeerd nog nooit gehoord heeft!

Probleem? Oplossing!

Het zijn vaak de cadeaus waar je niet zo snel aan zou denken die het juist goed doen op verjaardagen. Een gadget waarmee je een veelvoorkomend probleem oplost bijvoorbeeld. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je wilt een leuke film kijken, maar je hebt op het moment geen toegang tot een televisie of laptop en film kijken op je mobiele telefoon is ook niet ideaal. Wij hebben de perfecte oplossing voor dit probleem. Met deze Smartphone Projector kijk jij films in je eigen privébioscoop, met een grote projectie op de muur. Nooit gedacht dat je deze gadget nodig zou hebben, toch?

Gek van..?

Om een geschikt en origineel cadeau te vinden, is het noodzakelijk dat je erachter komt wat de ontvanger leuk vindt. Is hij of zij bijvoorbeeld helemaal gek van fotograferen? Doe daar dan wat mee! Misschien denk je dat de persoon in kwestie alles al heeft wat met dit onderwerp te maken heeft, maar met deze originele cadeaus kun je er rustig vanuit gaan dat dat niet het geval is. Van koffiemokken in de vorm van een cameralens tot een cameralens kookwekker en een cameralens spaarpot. Daar had je nog nooit van gehoord, of wel?

amera

Handmade

Als je je echt geen raad weet en er zeker van bent dat de ontvanger alles al heeft, kun je er altijd nog voor kiezen om zelf een origineel cadeautje te knutselen. Met jouw craft-skills maak je een mooi presentje waarvan je zeker weet dat degene die alles al heeft, het nog niet heeft!

Leave your vote