Op 14 maart 2015 was het bloggersdag bij eenkadovoor. Aan het einde van deze leuke dag met onze bloggers werden er goodiebags uitgereikt. Mijn goodiebag zit vol met leuke producten, zoals de Splash Chopping Board van Megagadgets.nl. Een mooie snijplank die het koken een stuk makkelijker maakt. Deze snijplank kwam ook heel goed van pas, want mijn ouders kwamen namelijk een snijplank tekort.

Geplette tomaat of druipend bloed?

Bij het koken is een snijplank erg handig, alleen zijn de meeste snijplanken zo saai. Koken met de Splash Chopping Board is veel leuker! Dit is namelijk niet zomaar een snijplank, maar een snijplank waarmee je iedereen voor de gek kan houden, want het lijkt net alsof er tomatensaus van je aanrecht druipt. Mijn zus dacht eerst dat het bloed zou moeten voorstellen, daar waren dus de meningen over verdeeld.

Megahandig

Deze snijplank ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook nog erg handig. De Splash Chopping Board is vrij groot, dus je hebt genoeg ruimte bij het snijden van je groenten, vlees of iets anders. Ik heb deze snijplank afgelopen weekend gebruikt voor de aarbeien die we bij het ontbijt aten. Aan de onderkant van de snijplank zitten rubbers, zodat de snijplank niet verschuift als je aan het snijden bent. Ook dienen deze rubbers om je aanrecht te beschermen tegen krassen. De Splash Chopping Board is vaatwasbestendig, dus met de hand afwassen is niet nodig.

Ook is het mogelijk om de druppels van de snijplank te verwijderen, zodat je de snijplank niet alleen makkelijker kan schoonmaken maar ook heel simpel kan opbergen in de keukenkastjes. Mijn ouders en ik zijn erg tevreden over de snijplank.

Naamloos-1

Snelle levering

De verzending bij megagadgets.nl is erg snel. De Splash Chopping Board werd de dag na bestelling al bezorgd. De webshop maakt daarmee de belofte waar; voor 20:00 uur besteld en betaald, is de volgende dag in huis! De snijplank was goed en beschermd verpakt om schade tegen te gaan.

Housewarming cadeau

Gaat een familielid op zichzelf wonen, heb je een vriendin die gaat samenwonen of gaat er een kennis verhuizen? Dan is de Splash Chopping Board het perfecte cadeau voor in de keuken! Het is een cadeau dat iedereen wel gebruikt, dus je hoeft niet bang te zijn dat je cadeau ongebruikt in het keukenkastje weggestopt wordt!

Leave your vote