Originele Moederdag cadeaus: Zondag 13 mei is het weer Moederdag. Het blijft elk jaar weer lastig om een origineel cadeau te vinden. Dit jaar niet, want ik heb de leukste Moederdag cadeaus voor je op een rij gezet. Je bestelt de cadeaus met een paar drukken op de knop en je hebt ze als je ze vóór 14.00 uur bestelt de volgende dag al in huis.

Ontbijt op iBed

Je moeder verrassen met een ontbijt op bed wordt met deze iBed nog leuker, want nu kan ze tijdens het ontbijten ook het nieuws lezen op haar tablet. Het is een kussen dus lekker zacht voor op je benen maar de bovenkant is stevig genoeg om je glaasje jus d’orange en bord op neer te zetten. Hij is er in het groen, blauw en rood dus kies de lievelingskleur van je moeder. Ook is deze iBed handig voor onderweg in de trein of vliegtuig. Een hebbeding dus waar je moeder echt iets aan heeft en een van de originele Moederdag cadeaus.

Little black dress

Je moeder is dol op sieraden maar ze liggen overal. In de badkamer, de slaapkamer en zelfs in de woonkamer kom je de armbanden en oorbellen tegen. Met dit handige zwarte jurkje is dat verleden tijd, want daar kan ze al haar sieraden aan hangen en hoeft ze niet meer het hele huis door waar ze nou die oorbellen heeft gelaten.

Zonde om te gebruiken

Koken dat kan je moeder als de beste dus ze staat vaak uren in de keuken lekker te kokkerellen. Daar heeft ze natuurlijk wel een snijplank voor nodig. Deze is extra speciaal, want je kunt hem personaliseren met je eigen foto. Zonde om te gebruiken maar het glas is stevig en egaal dus er zullen niet snel krassen op komen. Je moeder kan deze snijplank dus met een gerust hart gebruiken en naar de allerleukste foto kijken.

Om op te eten

Deze cakerol lijkt net echt en ziet er uit om op te eten en is daarom erg leuk om aan je moeder te geven, want ze is er dol op. De chocolade-vanillerol bestaat uit twee gastendoekjes en de vrucht is een magneetje. Leuk om in het toilet of badkamer neer te leggen.

Dagje Utrecht

Met dit leuke cadeau kan je je moeder zeker verrassen, want ze is dol op lekker eten en shoppen. Utrecht is the place to be waar dit kan, want je gaat eerst lekker met haar brunchen met broodjes, fruit en yoghurt aan het Neude en vervolgens kan je de leuke winkelstraten bezoeken. Een echte meidendag waar jullie het nog lang over zullen hebben.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote