Moederdag is leuk… en nog leuker als je mama kan verrassen met een mooie deal, toch?

Floriënt Express-waardebon

Zet je moeder in het zonnetje met een bijzondere bos bloemen met deze deal, die speciaal voor Moederdag is ingericht. Je investeert een beetje en krijgt er het dubbele voor terug. Letterlijk met deze deal, maar ongetwijfeld ook als reactie van je moeder. Handig als je een mooi boeket wil kopen van de site van Floriënt Express om duidelijk te maken hoe bijzonder zij voor je is.

Korting op de actie CATS Musical

Neem je (schoon)moeder, of iemand anders mee naar CATS, de internationale hitmusical. Een unieke kans want de musical CATS is na meer dan 10 jaar eindelijk weer terug in Nederland voor slechts 3 weken in het RAI Theater in Amsterdam. En voor de allereerste keer in Nederland uitgevoerd door een Londense West End-cast.

De Schoonheidsbon

Het stralende middelpunt met een stralende lach op een stralende dag, dat ben je gewoon zelf. Geef toe aan je innerlijke zon en laat je verwennen met De Schoonheidsbon.

Dinner Train

NS-station Amsterdam Centraal is het startpunt voor deze bijzondere treinbeleving. Afhankelijk van de gekozen optie stap je in de morgen, middag of namiddag in voor een avontuur van een kleine twee uur. Terwijl je geniet van het eten en een goed gesprek reis je door het Nederlandse landschap en zie je al rijdende waar de producten uit je gerechtjes zoal vandaan komen. En het team van de Dinner Train staat tijdens je reis altijd klaar om bijvoorbeeld je glas bij te vullen of je te voorzien van de nodige informatie over de route, om de ervaring zo compleet mogelijk te maken.

High tea voor twee

Een kopje thee kan aanvoelen als thuiskomen in een warm bad, net als thuiskomen in een bad thee. Laat alles van je afglijden met een High Tea bij een Fletcher Hotel naar keuze. Het High Tea-arrangement deel je natuurlijk met jouw moeder of schoonmoeder. Terwijl je je kopje keer op keer volschenkt met koffie of thee naar keuze, smul je van een scala aan smakelijke zoetigheden en broodjes.

 

 

Image Credits: Pexels.

Leave your vote