Het zal misschien niet het eerste zijn wat in je op komt, maar verras jouw zoon of dochter eens met een mooie kinderlamp! Eentje die echt bij zijn of haar slaapkamer past, een hele stoere of juist een sierlijke. Bij Directlampen.nl vind je er heel veel; wij geven jou graag een overzicht!

Hanglampen

Het is belangrijk om een goede hanglamp in de kamer te hebben; deze zorgt voor goed licht in de kamer als je bijvoorbeeld in het donker iets wilt zoeken. Hanglampen zijn er in veel verschillende soorten; kies bijvoorbeeld voor een industriele fabriekslamp voor een stoere kamer. Bij een lieve kamer kies je voor een rustig lamp, zoals eentje in het gebroken wit.

Wandlampen

Wandlampen zijn erg populair in de huidige slaapkamers; en handig als je even een klein lichtje in de kamer wilt hebben. Speciaal voor kinderen zijn er veel leuke kinderlampen, zoals die van een schaapje, auto of een ster. Zo is er voor iedere kinderkamer wel iets!

Plafondlamp

Plafondlampen zorg voor het beste licht in de kamer; je hebt er echt eentje in de kinderkamer nodig. Ook hier zijn ze speciaal voor kinderen gemaakt; bijvoorbeeld die van een wolkje. De plafondlamp zou je ook wat neutraler kunnen houden, zodat je hier extra veel jaren plezier van hebt. Kies er dan bijvoorbeeld een met spotjes, voor extra goed zicht.

Bureaulamp

Als kinderen wat ouder zijn, dan is een goede bureaulamp of lamp bij het nachtkastje belangrijk. Hiermee kunnen ze het huiswerk maken of nog even in bed lezen als het al donker is in de kamer. Deze moet goed in de stijl van de rest van de kamer zijn; het is een belangrijk onderdeel. Bureaulampen zijn er in veel verschillende soorten; ook voor kinderen. Wat dacht je van een aap die een lamp vast houdt, of een lampje dat draaibaar is. Voor de stoere kinderkamers zijn er ook veel mooie bureaulampen; keuze genoeg bij Lampendirect.nl

 

Image Credits: directlampen.nl.

Leave your vote