Ik ben gek op een feestje. En bij een feestje horen slingers. En het liefst ook ballonnen. Gewoon omdat je daar een extra feestelijk gevoel van krijgt.

Is het feestje wel vandaag?

Ken je dat? Dat je aankomt bij het huis van vrienden voor een verjaardagsfeest en dat je – zeker wanneer het lijkt alsof er niemand is – ineens twijfelt of je wel op de juiste dag voor de deur staat. Het maakt mij altijd een beetje nerveus. Mijn eerste blik naar binnen is daarom vaak gericht op ieder teken van leven en feest. Zie ik slingers of ballonnen? Dan weet ik dat ik goed zit en bel ik met een gerust hart aan.

Eenmaal binnen op een feestje draagt versiering bij aan de feestvreugde. Het stukje aandacht dat is besteed aan het ophangen van slingers en ballonnen lijkt onbenullig, maar is eigenlijk heel waardevol. Ik word er direct blij van als er vrolijk gekleurde slingers aan het plafond wapperen!

Slingers horen er bij

Bij ons thuis hangen er dus elke verjaardag slingers, dat is geen verrassing. De avond voor mijn verjaardag ga ik altijd eerder naar bed dan mijn man. Ik weet heel goed wat hij die avond doet als ik boven ben. Terwijl ik probeer te slapen doe ik mijn best er niet aan te denken en kijk ik extra uit naar de volgende dag. Glunderend sta ik de volgende ochtend in pyjama beneden om de versierde kamer te bewonderen en kadootjes uit te pakken. Heerlijk toch?

Slingers voor allerlei feestjes

Natuurlijk zijn slingers niet alleen leuk bij verjaardagsfeestjes. Ook bij bruiloften, belangrijke voetbalwedstrijden, geboortes, vrijgezellenfeesten, babyshowers en huwelijksjubilea hoort feestelijke versiering. Gelukkig is er genoeg te koop. Een eenvoudige gekleurde vlaggetjeslijn past bij ieder feest. Voor hele bijzondere feesten is een unieke slinger een goede keus. Bestel bijvoorbeeld een slinger met naam voor de geboorte van een baby, een romantische hartjesslinger voor bruiloften en andere romantische feesten of een Sinterklaas vlaggetjeslijn voor pakjesavond.

Versier jij het huis voor ieder feestje? Ik ben benieuwd wat je dan voor versiering gebruikt. Wie weet kan ik dat als inspiratie gebruiken het eerst volgende verjaardagsfeest…

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote