Flyboarden, de nieuwe sensatie van Nederland. Als een ware superheld stijg je boven het water uit en duik je vervolgens als een dolfijn weer het water in. Het flyboarden is een spectaculaire ervaring! Het gevoel van vrijheid en de enorme kick die deze unieke sport geeft wil je blijven voelen. Trek de stoute schoenen en een wetsuit aan en ga flyboarden!

Als een superheld

Met een flyboard spring je meters omhoog uit het water en zweef je rond als een echte superheld. De schoenen met motoren zijn verbonden met een jetski. Door een slang wordt het water opgezogen en de motoren spuiten het water op volle kracht omhoog. De flyboarder houdt zelf de touwtjes in handen en regelt de waterkracht. Het leuke van flyboarden is dat iedereen het vrij snel onder de knie heeft en dus binnen no time door het water duikt. Pas maar op, want voor je het weet raak je verslingerd aan deze gave sport!

Unieke sensatie

Op tv heeft deze waanzinnige sport al zijn introductie gehad bij bekend Nederland en nu is het uw beurt! Ervaar de unieke sensatie van het flyboarden en pak de kans om deze waanzinnige en nieuwe sport uit te proberen! Na een theorieles en een korte demonstratie door een ervaren professional, die u continu vanaf een jetski begeleidt, gaat u zelf aan de slag. Dit geweldige arrangement bestaat uit een theorieles, een demonstratie en 30 minuten flyboarden.

 Perfecte locatie

Deze flyboardsensatie zal plaats vinden op Loon van Zand. De perfecte locatie om eens flink tekeer te gaan op het water. Laat je meenemen in de kracht van het water, en voel de ultieme kick met je board zwevend in de lucht. Na reservering kun je van maandag tot en met zondag een perfecte dag uitkiezen. Het arrangement wordt aangeboden van april tot september en is toegankelijk vanaf 16 jaar. Grijp deze sensatie met beide handen aan en beleef deze spectaculaire ervaring!

Leave your vote