Jingle bells jingle bells, jingle all the way!

Maak de kerstdagen onvergetelijk, verstuur unieke kerstkaartjes en geef persoonlijke cadeaus aan je dierbare. Wat heerlijk om kerst te vieren met de mensen waarvan je houd en de mensen om wie je geeft. Doen jullie mee aan loodjes trekken, dan is het altijd wat makkelijker om een cadeau uit te zoeken. Maar als je opzoek bent naar een cadeau voor iemand hoop je altijd maar dat diegene er blij mee gaat zijn. Webprint heeft genoeg kerstcadeaus, wij geven jullie graag inspiratie!

Voor opa en oma

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor opa en oma? Een fotoboek waarin je de mooiste herinneringen met oma en opa samenbrengt of een verjaardagskalender met alle verjaardagen van de kleinkinderen zijn erg leuk om te geven. Voor opa een whisky glas met een eigen gegraveerde tekst, of liever voor oma een thee glas. Maak kerst onvergetelijk en geef de leukste persoonlijke cadeautjes aan opa en oma.

Iets wat iedereen heeft!

Een telefoon. Maar wat moet je met een telefoon die telkens kapot gaat? Beeldscherm gebroken, zijkant beschadigd, achterkant gekrast. Dit probleem kan zo worden opgelost, en ik heb de oplossing voor jou. Een super leuk telefoonhoesje met een foto van jou en je vriend/in. Of heb je liever een telefoonhoesje met een portefeuille, een 3d fotohoesje hebben ze ook.  En alsof dat nog niet genoeg is; ook voor je tablet slaag je hier! Ze hebben nu ook leuke fotohoesjes voor je iPad, een iPad case of liever een iPad hoes.

Voor in de kerstboom

Heb jij de kerstboom al staan? Hij wordt nog leuker met een kerstbal met je eigen foto. Een kerstboom is pas echt klaar als je er zelf 100% mee tevreden bent. Al die simpele kerstballen zijn wel leuk, maar de kerstballen die uitblinken zijn altijd de zelfgemaakte, van je kind van de opvang of van school. Super leuk! Maar een foto van jou en je kind, of van je vriend/in in de boom? Dat is echt super tof, en het valt zeker op.

Leave your vote