Wij schreven er al eerder over; een bezoek aan Disney on Ice is een cadeautje voor de hele familie! Ook dit jaar is er weer een spetterende show met mooie schaatskunsten, special effects en natuurlijk heel veel Disney vriendjes! Ben jij benieuwd welke?

Disney on Ice 2019

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Natuurlijk wordt de show gepresteerd door niemand minder van Mickey, Minnie, Donald en Goofy!

Vaiana en Maui

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Dat wordt vast genieten; ook van de fantastische muziek van de film Vaiana!

 Anna en Elsa

Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.

Ariël en Sebastiaan

Het is alweer 30 jaar geleden dat Ariel uit de zee kwam voor haar grote liefde Erik. Dit keer duiken wij terug “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin.

Rapunzel en Flynn

Een van onze favoriete films; Rapunzel en haar vriendje de koekenpan! Dit keer raken wij verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel.

Belle en het Beest

Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Ik vraag mij af of wij dat wel eens eerder hebben gezien!

Verras jouw gezin

Het mag duidelijk zijn; een bezoek naar Disney on Ice is echt een uitje voor het hele gezin. Wil je ook een bezoek brengen? Dat kan van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl Bekijk hier ook de verschillende prijzen.

Leave your vote