***Excuses voor de late update, maar de winnaar is…. Alyt van der Heide-Wijbenga!!! Gefeliciteerd!! Neem je even contact met ons op?!**

Hij is weer in het land; Sinterklaas en zijn Pieten! Was jij gisteren bij de intocht of hebben jullie het op tv gekeken? Het is toch altijd weer een speciale dag waar mijn kinderen erg naar uit kijken en natuurlijk stiekem ook.  Om Sinterklaas te vieren hebben wij vandaag alvast  een leuk cadeautje; wij doen mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog van Marjolein, Olivette.nl bij ons terecht gekomen! Zoals Marjolein zelf zegt; op Olivette.nl is een website waar het draait om “FUN, GEKKIGHEID & NIET zoals het altijd HOORT”. Ze had vast een leuke prijs die je kunt winnen!

Welkom

In ieder geval; welkom op eenkadovoor.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op dit blog komen; mijn naam is Martine en op eenkadovoor.nl geef ik cadeautips voor écht alle gelegenheden!

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Intertoys weg! Je kunt hier zelf iets uit kiezen voor de kinderen of jezelf; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten op facebook welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Intertoys!
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 29 november aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar lifebyjess.nl, van blogger Jessica! Life by Jess is een persoonlijke lifestyle blog. Hier vind je heel veel leuke artikelen, over diverse onderwerpen. Zo zag ik een recept voor Sinterklaas Mijters; zo leuk!! Echt iets om te proberen in de tijd! Ook ben ik benieuwd welke prijs zij heeft, snel een kijkje nemen dus!

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

Leave your vote