Of ik een review wil maken over de animal gift wrap! Zeker wel, ik sta bij vrienden namelijk bekend als een zeer slechte cadeau-inpakker. Met Sinterklaas weten ze mijn cadeaus er feilloos tussen uit te halen en ik krijg vaak commentaar op door mij ingepakte verjaardagscadeautjes. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de animal gift wrap uit te testen, leek dat het antwoord op mijn problemen. 

Makkelijk een cadeau inpakken

Zou ik nu eindelijk een mooi ingepakt cadeautje kunnen geven? En zonder dat het te veel tijd kost graag… De kern van het probleem ligt namelijk bij het feit dat ik het helemaal niet leuk vind om een cadeau in te pakken. Dus het moet vooral niet te lang duren en gemakkelijk zijn.  Met behulp van het instructieboekje ga ik aan de slag met de Animal Gift Wrap. Als ik het doosje open maak komen de spullen wat stroef uit de verpakking. Vooruit, dat geeft niet, het is wel een aantrekkelijk doosje om te zien.

Instructieboekje

Jippie! Er zit een instructieboekje bij. Die heb ik uiteraard hard nodig. Als ik het boekje open sla, zie ik dat je lijm nodig heb. Natuurlijk heb ik dat niet in huis, zul je altijd zien. Ik besluit dat plakband ook wel zal lukken.
Er staan een hoop voorbeelden in die je kunt maken. Ik kies de pandabeer.  Driftig ga ik op zoek naar het witte inpakpapier dat als basis voor de panda dient. Na een paar minuten zoeken kom ik erachter dat de achterkant van het zwarte inpakpapier wit is!

Echt aan de slag

Nu kan ik echt beginnen. Ik doe mijn best om het witte papier zo mooi mogelijk om het cadeautje te doen. Dit lukt niet heel goed, maar ach… De panda-oren maken het straks vast goed. Ik zie dat er stickers bij zitten voor de neus, ogen en staart. Ha, dat is fijn en makkelijk! Alle stickers en onderdelen hebben ook een nummer en bij ieder voorbeeld staat welke nummers je nodig hebt. Ook makkelijk! Ik plak de neus op mijn cadeau. Ik kom er achter dat de vorm van mijn cadeau eigenlijk niet zo geschikt is voor een panda. Het cadeau is te plat. De neus beslaat zowat heel het cadeau. Maar ach, dan ziet de panda er maar wat anders uit. Daarna moet je de oren en voeten uitknippen en opplakken. Gelukkig gaat het prima met plakband. Daarna moet je met eem zwarte stift een brede streep in het midden van het cadeau kleuren. Ik heb geen zwarte, dikke stift, maar doe het met de fineliner. Het resultaat zou waarschijnlijk wat mooier zijn geweest met een dikke zwarte stift, maar hij is af; mijn pandabeer!

animal gift wrap2

Het resultaat

Zo. Het is klaar. Het resultaat is een beetje zoals mensen het verwachten bij mijn cadeaus. Op het voorbeeld is de pandabeer een stuk mooier, maar mijn cadeau is wel een pandabeer.
Als je snel een cadeau mooi wilt inpakken, dan is dit setje geen oplossing; het is wel echt een knutselwerkje. Leuk voor volwassene en oudere kinderen die van knutselen houden!

Leave your vote