Ook al vond je hem vroeger echt een klier en mocht hij veel later thuis komen met het uitgaan, waar je thuis regelmatig strijd over had, nu ben je heel blij met hem. Want hij helpt je met het klussen, hij is je beste sportmaatje en je kunt altijd je ei bij hem kwijt. Daarom verdient hij soms eens een extraatje maar dit zijn ook leuke kado’s om met zijn verjaardag te geven.

Kado voor je broer

1. Koel drankje

Hij houdt wel van een koud colaatje maar op het werk is het blikje halverwege de dag natuurlijk niet koud meer. Met deze mini koelkast blijft zijn blikje Cola wel koud. De mini koelkast sluit je met een USB aan op je computer en na een paar uur is het blikje goed koud. Dus nooit meer lauwe cola op zijn werk.

2. Pizzazaag

Met deze handige zaag is de pizza van je broer zo in stukken gesneden. Deze stoere pizza Boss lijkt op de cirkelzaag die je broer ook gebruikt als hij bij jou aan het klussen is. Na het klussen lust hij wel een pizza dus als verrassing krijgt hij deze pizza Boss van jou om de pizza eerlijk te verdelen.

3. Scoren

Hij was er vroeger gek op en stiekem jij ook een beetje. Jullie speelden regelmatig een potje voetbal op het grasveldje in de buurt en met slecht weer speelden jullie een spelletje achter de computer. Dus met dit nieuwe voetbalspel van Fifa voor de Xb0x 360 scoor je zeker bij hem.

4. Hart aan de slag

Je broer is en blijft sportief. Hij stapt ook regelmatig op de fiets en wat is er dan leuker om via een horloge te weten te komen wat je hartslag is en hoeveel calorieën en vet je verbrand hebt. Er zit zelfs een trainingsprogramma op dus de kilootjes teveel zijn er zo af als hij met dit horloge aan de slag gaat. Een top kado voor de sportievelingen onder ons.

5. Roeren en hangen

Sinds jaar en dag herinner jij je al dat je broer suiker in zijn koffie drinkt dus een mok zonder lepeltje bestaat niet. Dit leuke lepeltje hangt hij na gebruik aan de buitenkant van zijn kopje zodat hij er geen last van heeft tijdens het drinken. En het ziet er nog leuk uit ook. De set bestaat uit vier lepeltjes dus je broer grijpt nooit meer mis.

Leave your vote