Over een tijdje ga ik voor het eerst samenwonen met mijn vriend. Dit betekent klussen, nieuwe meubels uitzoeken, nog meer klussen, accessoires kopen en oh, had ik het klussen al genoemd? 😉 
Ik ben iemand die zich liever bezig houdt met de interieur-inrichting van mijn huis. Kussentjes, dekens, kaarsjes en uiteraard ook de opvulling van mijn ‘nieuwe’ muren. Op posters.nl kwam ik een grote collectie aan mooie posters tegen: van natuur-, muziek-, film- tot kunstposters. Mijn verlanglijstje werd alsmaar groter. Keuzes, keuzes!
Tot ik de Claudia Liebenberg collectie tegenkwam. Dit moet zeker aan mijn muur!

Claudia Liebenberg


Claudia Liebenberg is een getalenteerde Zuid Afrikaanse artiest, die zich vooral richt op het schilderen met waterverf. Ze maakt haar kunstwerken erg kleurrijk, maar toch minimalistisch.
Laat dat nu net mijn voorkeur hebben op het gebied van interieur en kunst. Vrolijke fruitstukken, portretten en landschappen, Claudia geeft er in ieder geval een vrolijke twist aan. Ik ben fan!
Toen ik haar kunstdruk van de Amsterdamse grachten zag was ik meteen verliefd! Ook al ga ik verhuizen naar Rotterdam, mijn liefde voor Amsterdam kan ik niet ontkennen. Vooral de kenmerkende Amsterdamse grachtenpanden. Alvast mijn excuus voor mijn Rotterdamse vrienden, maar deze beauty komt toch echt in mijn huis te hangen!

poster claudia liebenberg2

Posters.nl


Ik ontving mijn Amsterdamse liefde in een stevig verpakte doos, zodat de poster niet beschadigd zou raken. De poster is van een stevige, goede kwaliteit en glanst een beetje. Precies zoals ik gehoopt had! Nu nog de beste plek vinden, zodat deze poster op zijn mooist te bewonderen is.

 

Wil jij ook graag zo’n mooie kunstdruk van Claudia Liebenberg (of een andere mooie poster)? Posters.nl is een website waar je veel verschillende producten kunt bestellen. Met meer dan 20.000 posters zit er voor iedere muur wel iets tussen. Daarnaast hebben ze ook nog muurstickers, fotobehang, vlaggen en wandplaten. Keuze genoeg dus! Daarnaast hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe pronkstuk. Bestel je voor 20:00, dan kun je de poster – mits op voorraad – de volgende werkdag al aan je muur bewonderen!
Een leuk extraatje: tot 30 september krijg je 25% korting op het gehele assortiment! Gebruik hiervoor de volgende kortingscode: PSNLAF04PS25.
Wat vinden jullie van mijn poster? Hebben jullie al een favoriet gevonden?

Leave your vote