Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die vaak op reis is? Of vaak dagjes naar het strand gaat? Of vaak gaat golfen? Een dagje heerlijk weg, zonder je zorgen te maken over je portemonnee, je telefoon, je pinpas, je autosleutels. Wat nemen wij toch eigenlijk veel waardevolle spullen mee. Gelukkig kijk jij niet meer over je schouder naar de strandstoelen met de AquaVault. Een handige opbergkluis voor onderweg.

Review AquaVault opbergkluis

Deze handige kluis  is makkelijk mee op reis te namen of op te bergen. Doordat de AquaVault aan vrijwel alle strandmeubelen, fietsen, golfkarretjes, boten en de meeste kinderwagens te bevestigen is, wordt het een hele klus voor een dief om de kluis mee te nemen.

Waardevolle spullen bewaren

Een handige tool om al je waardevolle spullen in te bewaren. Ga je zwemmen, vergeet dan niet je horloge af te doen en in de AquaVault te plaatsen. Je verzint zelf een code voor je kluis die gemaakt is van een hoge impact ABS Thermoplastic.

Goed te weten: het is een duurzaam product!

Dutje doen kan gewoon

Even je ogen dichtdoen op het strand kan makkelijk met deze opbergkluis. Het product is veelbelovend, maar wij moeten het natuurlijk uitproberen. Fijn om te weten is dat de AquaVault in de Verenigde Staten binnen tien!!! minuten was uitverkocht. Eén van de redenen zal ook wel te maken hebben met het feit dat de AquaVault in een aflevering van Shark Tank te zien was. Het idee voor de AquaVault komt van drie vrienden die in 2011 aan het zwembad in Miami beroofd werden van hun spullen.

Wij testen het wel!

Met een kinderwagen in aanslag moesten wij natuurlijk wel even testen hoe goed de AquaVault eigenlijk werkt. Bevestig de AquaVault simpel aan de hendel van de kinderwagen. Stel je code in en draai de knop een kwartslag. De opbergkluis is nu beveiligd met jouw persoonlijke code. Met een gerust hart lieten wij de kinderwagen even alleen. Handig als je in een pretpark, restaurant of speeltuin bent en de kinderwagen even niet mee kunt nemen. Wij konden het niet laten om nog even een blik te werpen op de kinderwagen. Het is ook niet erg om oplettend te blijven!

Conclusie; wat een mooi ding! Handig om cadeau te geven aan iemand die een lange reis gaat maken of gewoon lekker op vakantie gaat. Maar niet alleen dan, want als je hem voor de kinderwagen of fiets gebruikt, wedden dat je hem dan bijna dagelijks gebruikt? Je bestelt hem trouwens heel makkelijk online, bijvoorbeeld bij de Kijkshop!

Op vakantie

Het mag duidelijk zijn, de Aqua Vault kun je voor veel verschillende dingen gebruiken en is natuurlijk helemaal handig op vakantie! En blogger Tessa gaat binnenkort ook lekker op vakantie; wat een geluksvogel. Zij neemt de AquaVault mee; binnenkort dus meer over deze opbergkluis voor op het strand!

Leave your vote