Ben jij het ook zo zat om keer op keer op zoek te gaan naar je oordopjes? Ik kan de mijne namelijk nooit vinden en haal bijna elke maand nieuwe. Daarbij komt de winter er aan en vind ik het fijn om in de trein en op het station muziek te luisteren. Er lijkt een oplossing voor, een beanie met bluetooth oortjes. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen?

De Bluetooth Beanie

Allereerst even goed naar de beanie kijken. Zelf zeggen ze dat deze Bluetooth ® Wear  is cool en fashionable is, een lifestyle voor trendsetters. En dat ben ik het mee eens. Het is echt een mooie beanie; eentje die ik ook zou kopen als er geen oortjes in zouden zitten. En hij is heerlijk warm!

Verder zit er dus een kleine ingebouwde Bluetooth-speaker in. Het is mogelijk om deze speaker te verbinden aan je Iphone of Android. Hierdoor kun je draadloos muziek luisteren, maar ook handfree bellen. Ik heb het op allebei uitgeprobeerd, het werkt even goed! De Bluetooth-speaker kan verwijderd worden zodat de beanie in de was kan.

bluetooth-beanie

Tijd voor muziek

Om de Beanie aan te zetten en te verbinden aan je telefoon, moet je het middelste knopje van de speaker 5 seconden ingedrukt houden. Nu zie je een blauw lichtje knipperen. Vervolgens zet je de Bluetooth op je mobiele telefoon aan om deze met de muts te verbinden. Zodra het verbonden is kan je via je afspeellijst op je telefoon een leuke nummer uitzoeken. Ik koos mijn favoriete nummer uit, het speelde meteen af via de Beanie. Op de speaker zit ook een volume knopje, om de muziek harder of juist zachter te zetten. Ik luisterde een uur lang naar mijn favoriete nummers. Mensen onderweg hebben er geen last van als je het niet te hard zet, ze hebben zelfs niet eens door dat je muziek aan het luisteren bent. Om de speaker weer uit te zetten moet je het middelste knopje weer 5 seconden ingedrukt houden. Nu zie je inplaats van een blauwe knipperlicht, een rode knipperlicht die heel even knippert en dan schakelt de speaker uit.

Perfect voor de winter

Ik vroeg me af op wat voor afstand de beanie verbonden blijft met de telefoon. Om op dat antwoord te komen, liet ik mijn vriendin mijn telefoon even vasthouden, in liep vooruit tot de verbinding slechter werd. Op ongeveer 13 meter viel de verbinding weg, dit is best ver! De muts zit goed en is lekker warm dus perfect voor in de koudere dagen. Het heeft de vorm van een normale beanie en hij is er in verschillende kleuren. Ik zelf heb de witte die past goed bij al mijn kleding. Daardoor is het mogelijk om de beanie altijd te dragen, wanneer dat nodig is.

Goed te weten

Nog even wat dingen die goed zijn om te weten;

  • Luister wireless naar je favoriete muziek
  • Wireless bellen via deze handige bluetooth ® headset
  • Bluetooth® 3.0 en compatibel met alle bluetooth® apparaten
  • Perfecte geluidskwaliteit
  • Easy to operate
  • Oplaadbaar via universele micro USB-kabel, hij gaat 6 uur mee
  • Veilig in het verkeer want je hoort de omgeving nog wel
  • Cool en fashionable

Leave your vote