Helaas kon ik er tijdens onze bloggersdag niet bij zijn, maar ik kreeg wel een pakket met super leuke spulletjes opgestuurd. Hier zaten onder andere sokken van Sokken.nl voor mij en mijn kleine man in: de Happy socks.

De verpakking

Wanneer ik de doos voor mijn zoontje eruit haal, is het al een feestje. Wat een geweldige verpakking. De sokjes zitten in een mooi doosje. In het midden staat de naam: “happy socks” met allemaal felle kleurtjes. Het doosje is al een cadeautje op zich. Dat vindt mijn zoontje ook. Hij gooit de sokjes eruit en gaat lekker met de doos spelen. En ik… ik bekijk de sokjes.

Vrolijke kleurtjes

Zoals de verpakking eruit ziet, zo zien de sokjes er ook uit. Leuke, vrolijke kleuren die allemaal een stijl uitdrukken. Zo vind je er de volgende stijlen: de Argyle, de Hawaii, Bigt Dot, Stripe en Camo. Alle kleuren van de regenboog zijn er in terug te vinden.

Lekker zacht

De sokjes voelen lekker zacht aan en zijn ook makkelijk aan te trekken. Vooral voor die kleintjes vind ik het belangrijk dat ze lekker zitten en zacht zijn. Deze sokjes zijn daarvoor geslaagd. Mijn kleintje kruipt door het hele huis en trekt nogal eens aan zijn sokken. Ook hiertegen zijn ze bestand…. De sokjes blijven zitten!

Naamloos-1

Leuk cadeautje

Door het leuke doosje (giftbox) is dit een leuk cadeau om te geven aan iemand die zwanger is of als kraamcadeau. Ook voor een eerste verjaardag is dit ideaal. Uniek, leuk en zeker niet saai. En het fijne van het doosjes is dat je hem niet hoeft in te pakken. Het doosje op zich is al een mooie verpakking.

Review Happy Socks

Na de sokken van mijn zoontje te hebben bewonderd, pak ik mijn sokken erbij. Heerlijke lange sokken met ook hier weer die vrolijke kleurtjes. Ik trek ze gelijk aan en het valt me op dat ze lekker zacht en lang zijn. Ook in schoenen voelen ze nog fijn aan. Aan de bovenkant zit aan elk sok een klein knopje. Een leuk detail en in een laars voel je hier niks van. Ja, ik moest dit gelijk proberen, want ik kan er niet tegen om je sok te “voelen” in je schoen. Net als die naden bij je tenen. Die moeten niet te dik en te lang zijn, want daar ga ik me aan irriteren. De sokken van Happy Socks hebben dat niet en dat vind ik erg prettig. Helaas zitten deze sokken niet in een mooi doosje, maar ze blijven nog steeds erg leuk om te zien.

Na een paar keer wassen

We hebben al flink gebruik gemaakt van onze sokken en dus ook lekker gewassen. Het resultaat? De sokken blijven hun leuke felle kleur behouden en gaan niet pluizen. Conclusie? Ik zou ze zeker aanraden!

Leave your vote