Je wilt je vader verrassen met een kado waarvan hij het helemaal niet had verwacht. Echt totaal niet. Je wilt eigenlijk dat zijn onderkaak op de grond ligt van verbazing en zijn ogen vol van verwondering. Dit zijn vier verrassingen voor Vaderdag waar je pap heel blij mee zal zijn; een echt vaderdag kado!

Verrassingen voor Vaderdag

Ja, daar doe je het voor. Vaderdag is belangrijk voor je vader en je doet er alles – binnen het budget – om hem op 21 juni te verblijden. Hij zal er blij mee zijn, want je verrassing ook is.

1. Foto op hout

Een fotolijstje met allerlei tierelantijntjes is meer een moederdag cadeau. Daarom kies je voor iets stoer, iets robuust: een foto op een echte houten plank. De nerven van het vurenhout blijven zichtbaar, wat de foto een heel bijzondere en natuurlijke uitstraling geeft.

Tip: heb je nog broers en zussen? Koop er dan nog een handig ophangsysteem bij. Zo is het cadeau compleet!

De foto wordt in een hoogwaardige fullcolourprint op de ondergrond aangebracht. De houten planken met daarop jouw foto worden aan de achterzijde met stevige houten blokken aan elkaar verbonden. Het hout is mooi afgewerkt, waardoor er geen scherpe randen of oneffenheden zichtbaar zijn.

2. Medaille

Jouw vader is altijd een winnaar is jouw ogen, daarom verdient hij een unieke medaille! Deze metalen medaille kun je opmaken met een plaatje met eigen foto en tekst. Jij bent toch zijn grootste fan die op de zijlijn staat om hem aan te moedigen.

3. Manchetknopen

Je vader loopt er altijd strak in pak bij. Jij wilt toch een cadeau voor hem dat hij dagelijks kan gebruiken, wat dacht je van manchetknopen? Een foto van jezelf maakt het geheel af! Jouw ontwerp wordt geprint op een paar ovale manchetknopen en afgewerkt met een hoogwaardige 3D foto finish. De manchetknopen zijn van hoge kwaliteit en worden per paar geleverd in een luxe doosje.

4. Bierpakket

Weet je wat het ook altijd goed doet als Vaderdag cadeau? Een bierpakket. Gevuld met het lekkerste speciaalbier. Je kunt kiezen uit verschillende soorten, zo heb je fruitbier, Hollands bier, Belgisch bier, maar ook trappistenbier.

Geniet van heerlijk trappistenbier en bestel een gepersonaliseerd trappisten bierpakket met eigen foto en tekst. Het bierpakket met het trappistenbier wordt zorgvuldig verpakt in een mooie geschenkdoos met je eigen ontwerp erop!

Leave your vote