Ik vind het heerlijk om te reizen dus ik heb al aardig wat landen op de wereld bezocht. Toch hield ik dit nooit bij op een kaart. De Scratch Map is ideaal, je ziet in één oogopslag waar je geweest bent en waar je nog naar toe wilt. En wat is er leuker dan een kaart aan de muur waar de door jou bezochte landen zijn weggekrast? Lees hier mijn review van de Scratch Map van Megagadgets. 

Grote koker

De scratch map wordt netjes verstuurd in een koker waardoor hij niet kan beschadigen. In de opgerolde kaart zit een dunne beschermfolie. De kaart is gemaakt van stevig papier en kreukt niet. Je moet de kaart nog wel voorzichtig de andere kant op rollen zodat hij recht op tafel kan liggen.

scratch2

Makkelijk en handig

Scratch map is de uitvinding als je niet met punaises of vlaggetjes op een kaart wilt aangeven waar je allemaal geweest bent. De kaart scheurt door al die gaatjes of de vlaggetjes vallen eruit. Met scratch map kras je open waar je geweest bent en het wordt een vrolijke boel met alle kleuren.

Lekker krassen

Nu kan het krassen beginnen. In eerste instantie ziet de kaart er wat saai uit met de gouden kleur maar hoe meer landen je bezocht hebt, hoe meer kleur er verschijnt op de kaart. De kaart heeft een afmeting van 88 x 55 cm, dus een mooi formaat voor aan de muur. Het handigste is om voor het krassen een muntje te gebruiken.

 scratch4

Mijn kaart begint al een beetje kleur te krijgen maar er valt nog genoeg te doen om de gouden kleur te laten verdwijnen. Dat wordt dus nog even sparen.

Heb je ook zin om met zo’n leuke kaart aan de slag te gaan. Ga dan naar Megagadgets.nl en koop de kaart nu extra voordelig voor maar € 12,95.

Leave your vote