Hier op de redactie van eenkadovoor krijgen we nostalgische gevoelens als we terug denken aan de keren dat we op de kermis rond liepen. Lekker racen in de botsautootjes, blikjes om gooien met ballen en natuurlijk een suikerspin eten! En sindskort is die laatste nu ook te vinden bij ons op de werkvloer… Lees snel verder!

Afgelopen vrijdag kregen we onze suikerspin machine van Gadgethouse binnen. Vol verwachting begonnen wij met het uitpakken. Zoals je op de foto’s kan zien hadden we vier handen nodig om de machine uit de verpakking te halen.

suikerspinmachine

Review Suikerspinmachine

De machine is niet zo groot als je misschien gewend bent van de kermis, maar is wel handig voor thuisgebruik. Door het lichte gewicht is hij makkelijk te verplaatsen. Overigens lijkt de machine op een ouderwetse suikerspinmachine. Nostalgisch all the way! Wij raden de suikerspin machine daarom ook aan te gebruiken tijdens feestjes, waarmee je jong en oud zal vermaken! Perfect om kado te geven aan het aanstaand bruidspaar of aan een lieve vriendin die een ongelofelijke zoetekauw is. Of natuurlijk voor dat stelletje dat gaat samenwonen; de leukste eerste maaltijd is natuurlijk een suikerspin!

Help! Hoe werkt het?

Toen we de machine klaar hadden gezet, namen we de handleiding door. Jammer genoeg was deze in elke taal behalve Nederlands te lezen. Gelukkig stond er op de website van Gadgethouse een filmpje waarin duidelijk werd uitgelegd hoe het apparaat werkt.

TIP: Wij raden je aan om de machine eerst een tijdje warm te laten draaien voor je er suiker in doet. Dit deden wij namelijk niet, waardoor we dachten dat het stuk was. Gelukkig was dat niet geval!

suikerspinmachine_review

Mmm.. zoete, heerlijke suikerdraden

Je kan de suikerspinmachine vullen met gewoon kristal suiker. Je hebt dus geen speciaal suiker nodig, zoals bij andere varianten. Dat scheelt toch weer moeite en geld!
Terwijl de machine staat te draaien kan je er gewoon suiker bij gooien. Wees niet bang dat het suiker rondvliegt, want de bak om de verwarmer vangt alles op. Na een kleine tijd komen de zoete draden vanzelf en kan je met een stokje een suikerspin maken.

Wie mag eerst?

Je kan je voorstellen dat na de eerst zelfgemaakt suikerspin iedereen op de redactie stond te springen voor zo’n lekkernij. We kunnen dus zeggen dat de suikerspinmachine een succes is! Dus ben je nou op zoek naar iets leuks voor op feestjes of gewoon voor jezelf; ga dan voor de suikerspin machine van Gadgethouse! Want zowel jong als oud zal zich vermaken met deze tijdloze gadget!

suikerspinmachine_review1

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Leave your vote