Vandaag, twee maanden na de geweldige bloggersdag, zijn we nog steeds druk met het reviewen van alle toffe gadgets. We kregen dan ook allemaal een bomvolle goodiebag mee naar huis. Stage lopen bij Eenkadovoor.nl heeft zo zijn voordelen! Een van de gadgets die ik kreeg was een wel heel schattige oplossing voor een veelvoorkomend probleem: de sparrow key rings!

Altijd en overal je sleutelbos kwijt raken: je bent zeker niet de enige met dit probleem. Speciaal voor iedereen zoals jij en ik is er de sparrow keyring!

Tortelduifjes

Deze twee schattige vogeltjes met sleutelhangers zorgen ervoor dat je geliefde en jij jullie sleutels met geen mogelijkheid meer kwijtraken. Als je thuis bent plaats je jouw sleutel met het vogeltje namelijk in het vogelhuisje. Deze is gemakkelijk op te hangen in de gang, woonkamer of keuken en geeft gelijk een leuke sfeer aan de kamer. Op deze manier weet jij altijd waar je je sleutel hebt gelaten, omdat er een vaste plek voor is. Samen zijn de twee vogeltjes net zo lief als jullie twee tortelduiven. Een leuk extraatje: beide sleutelhangers zijn tegelijkertijd ook nog fluitjes. Om naar jouw geliefde te fluiten, of om in geval van nood te gebruiken. Leuk en super handig dus!

Service

Je vindt deze sparrow key rings met huisje in de webshop van TrendyCadeauShop. Dankzij de leuke producten uit deze webwinkel die ik al eerder mocht reviewen en testen, was ik al bekend met de goede service van de shop. Voor 15:00 uur op werkdagen besteld bijvoorbeeld: dan heb je dit leuke product vaak morgen al in huis! Ook is de website erg overzichtelijk en zijn er handige categorieën waardoor je het product dat je zoekt supersnel kan vinden! Het bestelproces is in eenvoudige stappen uitgewerkt en betalen kan veilig en vertrouwd met iDEAL of één van de andere opties.

The Duo Sparrow is there for you and your loved one. Both Sparrows keep important keys safe. Beside whistling love songs toe ach orter, they can whistle for help as well. It’s better being together than apart after all!

Review Sparrow Key Ring

Om dit product goed te beoordelen heb ik de voordelen en de verbeterpunten op een rijtje gezet.

VOORDELEN;

  • De schattige vogeltjes zijn perfect als cadeautje voor iedereen die zijn of haar sleutels vaak kwijt raakt.
  • Het huisje is leuk als decoratie en daarmee leuk voor iedereen die op zichzelf of samen gaat wonen.
  • De fluitjes zijn leuk en super handig in geval van nood.
  • Het huisje is gemakkelijk aan de muur te monteren doormiddel van plakstrips en/of twee kleine spijkers.
  • Het huisje inclusief de vogeltjes kost slechts €15,-
  • De kleur van de vogeltjes kan je nu zelf uitkiezen!
  • Voor 15:00 uur bestellen is vaak morgen al in huis.

VERBETERPUNTEN:

  • De vogeltjes zijn, als je je sleutelbos in je broekzak bewaart, redelijk groot. Dit is in vergelijking met het huisje juist wel een voordeel.

Leave your vote