In onze goodiebags van de bloggersdag zat ook een cadeaubon van Printcandy. Ik kende deze site nog niet maar de bijgevoegde quote: To live a creative life we must lose our fear of being wrong maakte mij direct nieuwsgierig. Printcandy is een site waar je de gaafste wallprints kan bestellen en naar eigen zinnen kan bewerken. Ik werd direct enthousiast omdat ik gek ben op wallprints met quotes.

In mijn kamer vind je een hoop quotes aan de muur. Zo heb ik een schilderij voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin met een quote erop: ‘Start everday with a smile’. Quotes zijn eigenlijk zinnetjes die inspireren. Bij Printcandy kan je zelf een wallprint uitkiezen en deze personaliseren met je eigen favoriete quote en kleur.

Mijn wallprints

Ik heb gekozen voor twee verschillende maten namelijk; 30×40 cm en 21×30 cm. Er is ook nog een kleinere maat beschikbaar; 15×20 cm. Na het kiezen van de maat krijg je de keuze om de wallprint te laten zoals hij is of te personaliseren. De grootste wil ik graag boven mijn bed hebben omdat het daar nog best kaal is. Tijdens het zoeken naar een quote kwam ik deze tegen: Always kiss me goodnight. Door een subtiel roze hartje boven mijn quote was mijn eerste wallprint compleet. Voor mijn tweede wallprint heb ik gekozen voor bekende tekst uit de film: Peter Pan. Never say goodbye because saying goodbye means going away and going away means forgetting. Ik ben een grote fan van Disneyfilms en Peter Pan is zeker een van mijn favorieten.

fewgr

Levering

Op site wordt aangegeven dat de levertijd drie dagen is. Ik bestelde mijn wallprints op dinsdagmiddag en had ze donderdagmiddag in huis. Het pakketje wordt via PostNL verstuurd en via de brievenbus geleverd in een kartonnen platte doos. Enthousiast opende ik het pakketje. De wallprints zagen er precies uit zoals ik wilde. Nadat ik mijn bestelling had geopend, ben ik naar de winkel gegaan om twee lijsten te kopen om ze vervolgens mooi in te lijsten. Het eindresultaat is super gaaf! Zeker een aanrader als jij je huis wilt opleuken of voor iemand die net verhuisd is!

egre

Leave your vote