De kleur roze, ik ben er dol op zoals zovelen. En bij steeds meer mannen wordt de kleur ook gewaardeerd en dan vooral in kleding. Hier zijn wat leuke wetenswaardigheden over de kleur roze en natuurlijke roze cadeaus.

Weetjes

  • Roze wordt tegenwoordig als kleur gebruikt voor een baby, als deze een meisje is. Vroeger was het juist andersom. Toen werd deze kleur gebruikt bij jongetjes, omdat het dicht bij de kleur rood lag een meer ‘besliste’ kleur. Voor de meisjes werd toen blauw gebruikt, een kleur die beschouwd werd als delicater en dus vrouwelijker.
  • Roze wordt ook gebruikt als symbool voor homoseksualiteit in de vorm van een roze driehoek.
  • Als iemand op een roze wolk leeft, is deze persoon erg gelukkig. Hij of zij ziet de wereld dan door een roze bril, waardoor de minder gelukkige kanten gemaskeerd worden. Op een roze wolk zitten kan ook betekenen dat de persoon verliefd is.

Maar roze gadgets zijn toch echt wel voor de vrouw. Daarom heb ik de leukste voor je bij elkaar gezocht om bijvoorbeeld kado te geven aan je zus, vriendin of moeder.

Engels dropje

Jouw broodjes gaan niet meer mee in een trommel maar in deze hippe lunchbag die je eten zowel koel als warm kan houden. Wie kan hier nu niet van afblijven, want hij is toch om op te eten.

Lekker gebakje

Wie wil er niet zo’n leuke voorraadpot in de keuken hebben staan. Dit gebakje blijft gewoon intact alleen de binnenkant wordt wel eens leeggehaald.

Lopen op pantoffels

Je Allstars kunnen de kast weer in en de pantoffels komen tevoorschijn. Maar dit zijn ook Allstars! Pantoffels die lijken op je favoriete gymp maar ze zitten toch stiekem veel lekkerder.

Hulp bij het scheiden

Als er in een recept staat dat je je ei moet scheiden, word ik al helemaal zenuwachtig, want goed gaat dit nooit. Dat is vanaf nu verleden tijd met dit leuke varkentje. Het varkentje zuigt het eigeel voor je op en je bent verzekerd van de juiste scheiding. Handig toch!

Om op te eten

Deze donut is helaas niet om op te eten maar je kunt er wel van genieten. Op het water dan. Je valt in ieder geval goed op in deze zwemband met knalroze kleur. Pas maar op dat er niet nog een hapje van wordt genomen.

Proost

Of je nu 18, 30 of 40 wordt, dit moet natuurlijk gevierd worden met champagne. En deze champagne drink je natuurlijk uit een gigantisch glas. Zo hoef je je glas niet meer bij te vullen, want er kan wel 3,5 liter in.

Leave your vote