Mamakado heeft de mooiste cadeaus voor moeders, voor de feestdagen of voor iedere andere speciale dag. Je kunt bijvoorbeeld een ketting kopen met de namen van je kinderen, munt of steen er in. Een toffe ketting voor jouw moeder vind je hier dus gegarandeerd!

Quoins munt

Alle stenen van Quoins hebben hun unieke eigenschappen en de rhodonite steen bevordert genezing, vriendschap en harmonie. De steen helpt ook bij wondgenezing, insectenbeten en vervaagd littekens. Een prachtig cadeau om aan je moeder te geven!

Family leaves

Een prachtige hanger van een takje met blaadjes, met een hanger voor steentjes. De steentjes zijn van Swarovski. De ketting zit hier niet bij, maar is er wel bij te bestellen. Aan de hanger kunnen 6 à 7 steentjes hangen, genoeg dus voor alle dierbaren!

Kleine disc met naam en hartje

Op dit schattige kleine hangertje kan een naam gedrukt worden en jij kunt zelf bepalen welk lettertype je wilt! Je kunt het hangertje bijvoorbeeld aan een armband of ketting hangen. Zo’n hangertje is ook te krijgen met een geboortesteentje erop in plaats van een hartje.

Hangers met tekst

Helemaal hip en heel persoonlijk; Mamakado heeft de mooiste hangers met eigen tekst. Ze geven een wens mee aan de drager ervan, als een mooi cadeautje, en zeggen zonder woorden hoeveel je om ze geeft. Of eigenlijk wel met woorden; woorden die op de hanger staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie hanger met de tekst “The love between Mother and Daughter is forever” of “Twinkle twinkle little star, do you know how loved you are”. Wat een mooie teksten!

Er zijn nog een heleboel leuke kettingen verkrijgbaar bij Mamakado, dus neem zeker een kijkje! Het zijn niet alleen geweldige cadeaus voor je moeder, het kan natuurlijk ook voor je zus, oma of misschien wel voor jezelf! Bij Mama Kado is betalen 100% veilig en staat snelle levering garant. 

Leave your vote