Om precies 06:00 uur vanmorgen ging mijn wekker en na een reis van maar liefst anderhalf uur begon mijn allereerste stagedag bij Blue Webmedia. Spannend! Dat vroege opstaan heb ik trouwens graag over voor een leuke stageplaats. De hele dag bezig zijn met schrijven, cadeautjes en feestdagen, wie wil dat nou niet? In deze eerste blogpost zal ik wat over mijzelf vertellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne de Quaasteniet en ik ben 17 jaar oud. Ik volg de opleiding Redactioneel Medewerker aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze week ben ik begonnen aan het tweede leerjaar van mijn opleiding en naast school loop ik een jaar lang één dag in de week stage . In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met vrienden, sport en lees ik graag en houd ik van muziek en films.

Wat is jouw favoriete webshop?

Mijn favoriete webshop veranderd met de dag. Helemaal nadat ik al die leuke webwinkels op Eenkadovoor.nl heb gezien! CD’s en boeken koop ik vaak bij Bol.com.

Wat is jouw favoriete kadomoment?

Ik vind spontane cadeautjes en cadeaus bij jubilea de leukst. Als je ouders 20 jaar getrouwd zijn of als je al 5 jaar bevriend bent met iemand bijvoorbeeld. Zomaar een kleinigheidje geven aan iemand waar je om geeft vind ik ook altijd erg leuk!

Wat vindt je zelf leuk om als kado te krijgen?

Zelf vind ik cadeaubonnen erg leuk om te krijgen. Dat is niet zo standaard als geld maar je kunt wel lekker zelf uitzoeken wat je wilt. Gepersonaliseerde cadeautjes met een leuke tekst of foto vind ik ook heel leuk.

Wat geef je meestal kado?

Wat voor cadeau ik iemand geef hangt heel erg af van de gelegenheid en van de persoon voor wie het cadeau is. Voor vriendinnen koop ik vaak sieraden, fotocadeaus of cadeaubonnen. Voor mannen een geschikt cadeau vinden is een stuk lastiger en daarvoor speur ik het hele internet af naar leuke gadgets en cadeautjes.

Leave your vote