In onze eerdere post schreven wij al over hoe wij een foto mozaiek van Moz-art.nl mochten maken… en nu vertellen we je graag over het resultaat! Zijn jullie ook zo benieuwd naar onze ervaring Moz-art?

Levering

Ken je dat? Als je iets besteld, dan wil je het zo snel mogelijk in huis hebben, het liefst gisteren! Dat kan Moz-art.nl natuurlijk niet regelen, maar ze zijn wel snel! Moz-Art.nl verzendt je fotomozaïek gratis binnen 5 werkdagen en als je het sneller wilt, dan kun je voor de spoedbestelling kiezen. Dan heb je hem in 3 werkdagen in huis.

Vrijdags zou hij geleverd worden en inderdaad; het pakketje werd vrijdag geleverd. Of pakketje, zeg maar gerust pakket! Mijn zoontje was er als de kippen bij en vond het maar niets dat hij eerst nog even op de foto moest met het pakket! De foto mozaiek  is goed verpakt in stevig karton. Nadat we dat er afgehaald hadden, was het canvas ook nog in plastic verpakt. Goed beschermd dus.

moz-art-ontvangen

Het resultaat

We waren natuurlijk heel nieuwsgierig, dus voordat we het plastic eraf hebben gehaald, hebben we goed gekeken. Voordeel; de vette kindervingertjes konden even geen kwaad. Want niet alleen ik keek mijn ogen uit, voor mijn zoontjes was het helemaal een feest van herkenning! Op het eerste gezicht zagen ze alleen een groot schilderij van Mickey Mouse, waarmee het wat hen betreft al goed was. Toen ik zei dat er kleine foto’tjes in zaten van Disneyland, keken ze mij eerst ongelovig aan. Pas toen ze echt goed gingen kijken geloofden ze mij!

moz-art2

De reacties

Niet alleen mijn man en zoontjes vinden de foto mozaiek van canvas helemaal geweldig; de reacties van de visite zijn ook erg grappig. Veel mensen kennen het begrip foto mozaiek niet en zien dus alleen een Mickey Mouse. Sommige mensen dachten dat het een puzzel was, omdat je wel ziet dat het geen ‘standaard’ foto is. Voor mijn zoontjes vinden het geweldig om te zeggen dat Mickey Mouse uit allemaal foto’s van onszelf bestaat en kijken graag mee als de visite die foto’s ook willen ontdekken.

De kwaliteit

Ook niet onbelangrijk; de kwaliteit van is gewoon heel goed. Dat komt ook door de persoonlijke service van Moz-art; dat lees je ook terug op Trust Pilot. Hier lees je regelmatig dat de mozaiek beter is geworden door de hulp van Moz-art, laat ze er zeker naar kijken. Op het beeld is het gewoon lastig te zien hoe het er echt uit komt te zien.  De kwaliteit van de mozaiek is dus mooi, maar ook van het canvas. De afbeelding is erg scherp; complimenten! Die krijgen ze trouwens genoeg op Trust Pilot; wat natuurlijk een veilig gevoel geeft.

moz-art5

Conclusie; een mooi kado!

Onze conclusie; ben je op zoek naar een mooi, blijvend kado voor een speciale gelegenheid? Verras iemand dan met een foto mozaiek. Je kunt eindeloos varieeren in soorten mozaiek en het resultaat is verbluffend! Moz-art maakte voor ons ook een digitale versie van de mozaiek; zodat jullie het ook goed kunnen bekijken. Op het beeldscherm kun je inzoomen tot op detail niveau in hoge resolutie, dit geeft al een hele goede indruk.
Wil je nog een keertje weten hoe het bestellen ging? Dat lees je hier!

woonkamer-moz-art

Leave your vote