Er niks gezelliger dan een kopje thee drinken met je moeder.  Geef je moeder daarom een leuk thee-cadeau als moederdag cadeau! Wij hebben enkele tips voor je waar je niet alleen je moeder, maar ook jezelf mee verblijd. Lees dus snel verder!

Theebloem

Een plantje in je theepot? Het kan met de Abloom Teelini! Deze theebloem is binnen acht minuten ontpopt en geeft een heerlijke, natuurlijke smaak aan jouw thee! Bij deze glazen theepot worden, 6 verschillenden gedroogde theebloemen geleverd. Wanneer je de theebloem in het hete water legt, komt deze langzaam tot bloei en wordt een echte prachtige exotische bloem. Niet alleen maar lekker dus, maar ook erg leuk om naar te kijken!

Aapjes thee

De Monkey Tea Infuser is een toffe figuurtje die dient als theefilter waarmee je verse thee kan zetten! Stop de bladeren in het buik van het aapje en hang hem in je warme kop thee.  Zoals een echte aap, heeft de Monkey Tea Infuser lange armen en past dus in elke mok. Ook is er een lekbakje bijgesloten zodat je het na afloop netjes kan neerleggen. Kortom: een leuke cadeautje voor je moeder thuis of op kantoor.

Kweek jou eigen thee

Alles is lekkerder als je het zelf maakt, dus ook deze Grow your own tea giftset. Met deze giftset kan je eigen thee kweken in de meegeleverde porseleinen theepot of in een apart potje. De theepot wordt geleverd met een cocopress® tablet, dit is potgrond gemaakt van cocos en dus milieuvriendelijk is. Ook zit er in de pot een zakje met zaadjes van de gewenste thee, je kunt kiezen uit munt-, kamille- of venkelthee. Een perfect cadeau voor jouw moeder, ook als het geen moederdag is!

Theekopjes

Thee drinken, dat doe je uit een theekop of een mok. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils. De een geeft de voorkeur aan een theekopje of een theeglas. En zelf hier heb je weer veel verschil in! Je hebt ze met dubbelwandig glas, zodat je je handen niet verbrand. Sommige mensen drinken graag thee uit een grote mok, zoals de Magisso Theekop. Voor ieder wat wils; kijk hier eens naar de soorten en maten!

Leave your vote