Moederdag kado 2018; heb jij al het perfecte kado voor jouw moeder? Zondag  is het tenslotte weer feest; Moederdag! Waar verras jij jouw moeder mee?

Ontbijt op bed

Moederdag begint natuurlijk met ontbijt op bed! Dit is een traditie die vooral zal gebeuren als kinderen nog thuis wonen, maar waarom zou je jouw moeder ook niet met een ontbijt verrassen als je niet meer thuis woont? Dat kun je zelf regelen door thuis te ontbijten met jouw moeder, maar je kunt ook buiten de deur ontbijten of brunchen. Gadgets die handig zijn voor een ontbijtje zijn ook leuk om jouw moeder, schoonmoeder of stiefmoeder mee te verrassen als moederdag kado.

Met de mooiste foto’s

Natuurlijk ben jij, samen met je broers en zussen, de mooiste van de hele wereld voor jouw moeder! Een kado met jou of jullie foto zal ze dan ook zeker leuk vinden. Hier kun je trouwens alle kanten mee op. Wat dacht je van een foto in een mooi fotolijstje, jullie foto op canvas of als foto mozaiek. Maar je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel jouw foto mee bedrukken! Onze persoonlijke favorieten; een koektrommel met foto, een mok met foto of een knuffel met foto erop.

Dagje uit

Tijd voor elkaar is het mooiste wat je elkaar kunt geven, verras jouw moeder daarom met een dagje uit. Samen naar de sauna, naar een musical of een high tea. Dit kan alleen met je moeder of schoonmoeder of gezellig met de hele familie. Kijk eens bij Groupon of Vakantieveilingen, hier hebben ze vaak leuke aanbiedingen waarmee je voor een leuk bedrag een uitje hebt.

Gratis Moederdag kado

Natuurlijk zijn er ook moederdag kado’s die geen geld kosten! Een mooie tekening, een dikke zoen of een heerlijke knuffel. Het moederdag kado wat je sowieso moet geven natuurlijk. 🙂

Tip: deze kado’s zijn natuurlijk ook heel leuk voor je schoonmoeder of voor jouw oma!

 

Image Credits: Pexels.

Leave your vote