Vaderdagcadeaus; jaja, vaderdag staat om de hoek! En dat betekent dat we al onze stoere papa’s, handige vaders, boekenwurms, hardwerkende vaders, kersverse papa’s of opa’s eens goed gaan verwennen met het allerleukste Vaderdag cadeau! Een vader zijn, is niet alleen het hebben van een kind. Een vader is de moeilijkste, maar meest lonende baan die een man kan krijgen.  En dat is waarom alle vaderfiguren op de wereld de allerbeste vaderdagcadeaus verdienen!  Maar hoe gaan wij nou onze papa’s verwennen?

1.  Tuinmannen

Is je vader een echte tuinier? Is hij het liefst de hele dag in zijn tuin bezig? Laten wij onze vaders even een handje helpen met een handigheidje wat heel goed van toepassing zal komen. Vaderdag is op 16 juni, nou dat komt goed uit dus! Rond die tijd zullen we uiteraard wat zomerse dagen. En ja, wij vrouwen houden toch wel van een tuin vol met fleurige bloemen. Laten we onze mannen eens goed te werk houden, voor een prachtige tuin binnenkort. Laten we onze echte tuinmannen goed verrassen met een cadeau voor in de tuin!

2.  Vader met kookkunsten

Heb je een vader die graag in de keuken staat? Dan kan ik je alvast zeggen dat je een lucky woman bent met zo’n man/vader! Om ze eens goed te belonen voor hun kookkunsten bieden wij mooi gekleurde schorten. Het is niet een gewoon schort, maar een zeer origineel schort, je kan je allerleukste foto of tekst op de schort laten drukken! De schorten hebben twee zakken aan de voorzijde en kunnen in de nek naar eigen voorkeur worden vast gezet.

3.  Hakkende mannen

Heb jij een openhaard thuis? Zoals je weet heb je voor een openhaard houtblokken nodig. Je laat je vader even naar buiten om haardhout te halen en het hele huis zit meteen onder het zaagsel of hij laat de helft vallen onderweg. Geef deze haardblokken tas kado en het is voortaan geen probleem meer om de openhaard aan te steken. Leg alles in de tas, neem de tas mee naar binnen aan de handige handvatten en je bent klaar voor een gezellig avondje met een warm vuurtje!

4.  de BBQ man

Nog meer vaderdagcadeaus; is jouw papa of opa toevallig altijd de man die achter de BBQ staat met familiegelegenheden? Bied hem dan een extra handigheidje aan; een van de geweldige accessoires die er voor de bbq zijn! Neem een kijkje en laat je verbazen. Waar verras jij jouw vader mee?

Leave your vote