Jaaa…. het is zomer! Tijd voor lekker lang buiten zitten, genietend van het mooie weer. Bij de zomer horen natuurlijk ook zomerse cadeaus; wij geven je een overzicht van de leukste cadeaus!

Master-barbecuekoffer met eigen naam

Als je aan de zomer denkt, dan denk je aan barbecuen! En de echte bbq master, dan hoor je daar natuurlijk een Master-barbecuekoffer met eigen naam bij te hebben. Deze bbqkoffer bevat al het luxe gereedschap die iedere bbq master nodig heeft. Daarbij is het extra persoonlijk doordat hij gepersonaliseerd is. Op het plaatje op de koffer kan een naam gezet worden. Een ideaal cadeau voor liefhebbers van een zomerse barbecue.

BBQ aanmaakblokjes money

Laten we even bij de BBQ blijven; droom jij er ook niet van om zoveel geld te hebben dat je er zelf je bbq mee aan kunt steken? Geen nood, met deze aanmaakblokjes kan dit gewoon! Een leuk cadeau voor de zomerse opschepper!

Badmuts fun

Zwemmen met een badmuts niet leuk? Dan ken je deze grappige badmutsen nog niet! Met deze batmuts voor kinderen kruip je namelijk zo in de rol van gevaarlijke haai of exotische clownvis zoals Nemo! Een van onze leuke zomerse cadeaus, de leukste zomerse cadeautips geven wij hier! voor als je op vakantie gaat of misschien wel als je met zwemlessen start.

Partybril Ananas

De wereld door een roze bril? Wel nee, de wereld met twee vrolijke ananassen voor je ogen!  Deze fruitige partybril is heel grappig op ieder tropische feest, maar ook daarbuiten trouwens. Zeker weten dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen als ze deze zonnebril zien!

Zitzak “IJsje”

Zo’n zitzat heb je echt nog nooit gezien; geweldig! Het is een zitzak in de vorm van een heus ijsje! Dat is nog eens zomer; al zal het in de winter ook prima zitten. Een ijsvlekje op dit reuze hoorntje is trouwens geen probleem, Je kunt de hoes gewoon wassen in de wasmachine. Door de handige ritssluiting is het een fluitje van een cent de hoes eraf te nemen. Dit is een cadeau waar je ijsliefhebbers op een leuke manier mee kunt verrassen, heel zomers!

Leave your vote