Het is weer aftellen naar de dag voor alle papa’s; Vaderdag! Wil jij dit jaar een cadeau geven dat hij altijd bij zich zal dragen? Bij DRKS maken ze de mooiste gepersonaliseerde geschenken. Wij geven je graag de leukste cadeau tips om mee te verrassen op Vaderdag !

Persoonlijke armband

Voor de trendy papa weten wij het perfecte cadeau; een leren heren armband met eigen tekst! Je kunt de sluiting graveren met jullie namen, initialen of een andere korte tekst. De armband wordt geleverd in een sieradendoosje waar je ook nog eens een persoonlijke tekst kunt laten printen. Zo maak je het geven van de armband wel heel persoonlijk! 

Gepersonaliseerde flessenopener

Ook heel erg leuk; een eigen flessenopener voor jouw vader. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en daardoor kun je het heel persoonlijk maken. De flessenopeners aan de sleutelhanger kan papa altijd bij zich kan houden. De andere variant is heel plat en compact en kun je dus ook makkelijk overal mee naar toe nemen. Wat de flessenopeners gemeen hebben is dat je er een eigen tekst op kunt zetten. Zo zal papa bij gebruik altijd aan jullie denken!

Sleutelhanger voor papa

Is de sleutelhanger van jouw vader wel aan vervanging toe? Dat komt mooi uit want wij weten de mooiste sleutelhangers voor alle papa’s! 
Wat vind je van deze sleutelhanger met de tekst ‘Best dad ever’? Deze quote staat al standaard in de sleutelhanger gegraveerd. Daarna wordt daaronder de naam van jouw vader gegraveerd, dus die hoef je alleen maar door te geven.

Leren sleutelhanger

Is jouw vader meer van de sjiekere spullen? Kies dan voor een een leren sleutelhanger, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak je hem blij met de kleur cognac of toch liever zwart?
Ook deze sleutelhanger wordt gepersonaliseerd, met initialen naar jouw keuze.

Schroevendraaier sleutelhanger

Is jouw vader een handige Harry? Of heb jij stiekem altijd een klusvraagje als hij langs komt? Verras hem een sleutelhanger met graveerbare schroevendraaiers. Initialen, een datum of een korte tekst, je kiest zelf wat je op de schroevendraaier laat zetten. De set heeft een platkop en een kruiskop schroevendraaier; paps kan daarna gelijk aan het werk!

Sleutelhanger met QR code

Als laatste geven wij jullie graag onze persoonlijke cadeau favoriet; een sleutelhanger met QR code! Ik hoor je denken; wat moet ik daar nu mee? Superleuk voor een geheime boodschap op een sleutelhanger. Bijvoorbeeld de naam van jouw vader, een lief berichtje of zelfs een kort gedichtje. De sleutelhanger is er in zwart en goudkleurig en ziet er erg luxe uit. Hier verras je jouw vader zeker mee!

Leave your vote