Als wij een verlanglijsje samenstellen voor een huwelijk, verjaardag of een andere gelegenheid dan stellen we daar meestal een budget aan vast. Bij bijvoorbeeld een familielid kan je meestal een duurder cadeau vragen dan aan een kennis of een vriendin. Bij de celebs lijkt het allemaal niet zo veel uit te maken, ook niet voor Valentijnsdag. Wij hebben een paar leuke en dure verzameld die de rijke celebs voor hun partner, familie of kinderen kopen.

Cadeaus van Celebs

Van grote en dure kado’s wordt niet meer vreemd van op gekeken. En dan is het ook nog het verhaal dat het ieder jaar weer exclusiever en duurder moet, want je kan natuurlijk geen kado geven wat onder doet aan het jaar daar voor.

Een aantal jaren geleden kreeg Victoria Beckham een heel mooi Valentijnscadeau van manlief; lief een sierraad van Bvlgari. Dit was een ketting van maar liefst 8 miljoen dollar! Jessica Simpson weet ook wat exclusieve kado’s zijn. Zij gaf haar toenmalige vriendje Tony Romo een speedboot kado ter waarde van $100,000.

Ook geeft Oprah Winfrey vaak en graag exclusieve kado’s weg. Zo heeft ze een keer voor haar medewerkers een cruise van 10 dagen kado gegeven, en de familie van de medewerkers mochten ook mee. Dit heeft Oprah Winfrey $750,000 gekost.

Peperduur juweel

Ook Paris Hilton heeft een leuk budget om te besteden. Ze is alweer ruim een jaar dolgelukkig met haar vriendje Cy Waits en op Valentijnsdag verrast heeft hij haar verrast met een peperduur juweel. ‘Ik kom net thuis van een romantisch Valentijnsdiner met mijn liefje’, twittert ze gelukzalig. ‘Hij heeft me de mooiste ketting met diamanten en robijnen gegeven.’ Jammer genoeg stond er geen foto van het schitterende cadeau bij.

Heb jij wel eens een bijzonder duur kado van een vriendje of jouw familie gekregen? 

Leave your vote