Ik weet niet of ik nu heel hard yes moet roepen – want yay, sneeuw in de bergen om te skiën en een reden om m’n nieuwe beanies te dragen – of mezelf moet verstoppen onder een dekentje op de bank. Het leek wel alsof de winter nooit zou arriveren, maar de afgelopen tijd daalt het kwik langzaamaan. Hoewel ik in het westen nog geen sneeuwvlok heb gezien, kunnen ze dat in de rest van het land niet zeggen. Zo heb ik foto’s gezien van volledig bedekte straten in het noorden van Nederland. Of je je nu lucky voelt met sneeuw of niet: warm hebben we het graag allemaal.

Dit zijn mijn favoriete warmhoudcadeautjes

Ik ben persoonlijk een hele erge koukleum en koude voeten en handen zijn bij mij eerder regel dan uitzondering. Omdat je blij wordt van het lekker knus warm hebben, deel ik vandaag 4 warmhoudcadeautjes. Gewoon, zomaar, om iemand een warm gevoel te bezorgen.

Een leuk paar wanten

Het is niet voor niets dat we de handjes van onze kinderen in een paar wanten proppen, wanten zijn nou eenmaal veel warmer dan handschoenen. Of ze net zo praktisch zijn is een ander verhaal, maar op de fiets verkies ik wanten hoe dan ook boven handschoenen. Deze leren wanten staan al een tijdje bovenaan m’n wishlist. Zijn ze niet mooi?

Hot choc is altijd goed

Nog een winterfavoriet! Ik moet uitkijken dat ik niet iedere dag toegeef aan warme chocolademelk, want dan komt het sowieso niet goed met die voornemens van mij. Maak een cadeaubon voor je lover om romantisch ergens samen chocomelk te gaan drinken, of verras iemand met zo’n leuke spoonful of chocolate cadeau die je alleen door de warme melk hoeft te roeren.

Voor een paar euro warme handen

Ze hoeven je nog niet eens een euro te kosten en je kunt ze in de meeste gevallen meer dan eens gebruiken: handenwarmers Ik ben groot fan en krijg ieder jaar met Sinterklaas of Kerst wel een setje. Ook dit jaar. O.a. bij Bol.com.

Dromen in stijl

Oh wat is het heerlijk om in de winter in een warme pyjama in je koude bed te kruipen. Van de Nederlandse jongeren slaapt 9% nog maar naakt en dat betekent dus dat de pyjama’s aan populariteit winnen! Mijn favoriet van Hunkemöller heb ik 10 jaar(!) gedragen voordat er een gaatje in kwam en ik ‘m weg moest doen. Misschien wordt deze leuke damespyjama wel de vervanger?

 

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote