De feestdagen, de mooiste tijd van het jaar… maar eigenlijk ook wel heel stressvol. De feestdagen zijn daarom ideaal om iemand te verwennen met een geschenk om echt te ontspannen. Persoonlijk vind ik ieder cadeau leuker als het gepersonaliseerd is én dat vind Greetz ook. Daarom mochten wij kennis maken met het luxe gepersonaliseerde Dove cadeaupakket. Lees je mee?

Gepersonaliseerd Dove cadeaupakket

Sinds kort heeft Greetz een heerlijk Dove cadeaupakket in het assortiment en ik mag het testen. Het leuke van het cadeaupakket is dat je het kunt personaliseren, met de naam of een foto op een luxe geschenkdoos. Om eerlijk te zijn twijfel ik eerst wie ik zal verrassen met het pakket; iemand andere of gewoon mijzelf! Ik heb tenslotte ook hele drukke tijden achter de rug en kan ook wel wat ontspanning gebruiken 🙂

Toch besluit ik om iemand anders te verrassen; mijn zusje. Zij kan ook wel wat ontspanning gebruiken. Zoals gezegd kun je het pakket personaliseren met een mooie foto of met de naam. Ik kies ervoor om de luxe cadeaudoos alleen te personaliseren met haar naam en een onderschrift. Je kunt de tekst helemaal zelf kiezen. Ik kies voor “Speciaal voor Sandra. Kus, je zus 🙂 Maar hier had dus ook kunnen staan “Fijne feestdagen Martine. Geniet ervan!”

greetz-dove

 

Het cadeaupakket

Er zijn twee verschillende pakketten, voor iedere voor wils. Zo is er een pakket met Dove Gentle Exfoliating douchecrème, Essential Nourishing Body Milk en een massage borsteltje. Het andere cadeaupakket bevat de Deeply Nourishing douchecrème, Dove Silky cream en Pashima. Ik kies voor het eerste pakket, personaliseer het en de volgende dag wordt het al geleverd bij mijn lieve zusje. Zo makkelijk gaat dat bij Greetz.nl!

greetz-2

greetz_sandra

Verrassing

Wat zij er van vond? Dat kan ik haar het beste zelf laten vertellen! “Wat een leuke verrassing; de postbode aan de deur met een vrolijk pakketje van Greetz! Ik had geen idee wat het was en was heel blij verrast toen ik zag wat er in zat. Een heel mooi cadeaupakket van Dove, met heerlijke producten. Het is echt een mooi cadeaupakket, iedereen weet hoe fijn de spulletje van Dove zijn. Super dat het gepersonaliseerd is met mijn eigen naam. Van de Dove producten ga ik genieten; dat is logisch! En de cadeaudoos ga ik ook zeker bewaren om mooie dingetjes in te bewaren. Lieve zus en Greetz, bedankt voor deze verrassing!”

Wil jij ook kans maken op zo’n luxe cadeaupakket van Dove? Wij mogen er drie weggeven! Laat als reactie hieronder (of op Facebook actie) achter welk pakket jij graag zou willen winnen; Dove cadeauset Beauty met eigen verpakking of Dove cadeauset Scrub met eigen verpakking.

N.B. Meedoen kan tm 4 januari 2016.

Leave your vote