Deze week mocht ik een review schrijven over een luxe kookset van PrachtigKado.nl: Een schort, een glazen snijplank én een koksmuts, ieders met zelfgekozen teksten en/of afbeelding. Leuk!

Een kookset met persoonlijke afbeelding

Ter ere van het 1 jarige bestaan van mijn bedrijf (dat overigens niets met koken te maken heeft) koos ik voor afbeeldingen met mijn bedrijfslogo. Met de foto’s paraat op mijn computer, ging ik aan de slag. En eerlijk is eerlijk, dat was zo gepiept! Het bestelsysteem van PrachtigKado.nl is heel duidelijk en eenvoudig. Doordat er voor het uploaden geen maximale bestandsgrootte werd genoemd, ging ik met een iets te groot bestand nog even de mist in. Maar dat was snel verholpen. Ik heb de foto’s voor de juiste producten geupload, de tekst voor de koksmuts ingevoerd en dat was het.

PrachtigKado.nl bestelproces

Goede klantenservice van PrachtigKado.nl

De laatste stap in het korte bestelproces was, uiteraard, betalen. Ik gebruikte een kortingscode, maar dit liep niet helemaal zoals ik had gehoopt. Ik heb de bestelling afgerond en in het opmerkingenveld  nog even een opmerking geplaatst. Binnen 10 minuten had ik al een persoonlijke e-mail van een medewerker van PrachtigKado.nl. Het probleem was verholpen en mijn bestelling was in de maak. Goede service!

Met zorg verpakt

Met smart wachtte ik vervolgens op de postbode, die met een flinke doos op de stoep stond. Aan de hoeveelheid bubbelplastic te zien was mijn bestelling goed ingepakt om iedere mogelijke beschadiging te voorkomen. Daar houd ik van! Tussen alle bubbels vond ik een goed verpakte glazen snijplank, een mooi schort en een grappige koksmuts.

PrachtigKado.nl kookset

Het perfecte kado

De bedrukking is precies geworden zoals ik had gehoopt. Op de schort en de snijplank staat een afbeelding met mijn bedrijfslogo. Op de muts staat simpelweg ‘chef’. Ik gok dat mijn dochter daar binnen de kortste keren mee door het huis zal lopen wanneer ze in haar eigen houten keukentje gaat ‘koken’. De snijplank en het schort houd ik lekker zelf. Leuk om zo ook in mijn keuken dingetjes van mijn eigen bedrijf terug te zien. En extra leuk dat de producten ook van écht goede kwaliteit zijn. Het is de naam ‘luxe kook cadeauset’ meer dan waard!

PrachtigKado.nl kookset

Ken of ben je een keukenprinses die graag veel tijd doorbrengt in de keuken? Met dit kado van PrachtigKado.nl zit je zeker goed. Kies een leuke, mooie of grappige foto, laat de koksmuts met naam bedrukken, et voilà! Je hebt een uniek gepersonaliseerde kookset, waar de ontvanger jarenlang plezier van zal hebben.

Wil je kans maken op de Luxe Gepersonaliseerde Kook Cadeauset? Dat kan! Doe mee aan de Kookset Winactie en laat weten welke foto jij graag op de gepersonaliseerde snijplank zou willen hebben. de winnaar ontvangt de kadoset nog voor de feestdagen!

Leave your vote