Aangezien ik met een meer dan fulltime baan zelden thuis ben, loop ik al m’n pakketjes altijd mis. Ik laat het merendeel dan ook op werk bezorgen. Bij de receptie worden ze helemaal gek van mij en m’n pakketjes, maar het pakketje van PrintCandy dat deze week op m’n bureau belandde maakte me weer erg blij. Een beetje kerstvreugde in een grote envelop. Kerst hoeft van mij niet per se met kerstboom. Ik woon te klein en ik vind het veel gedoe. Met accessoires, lampjes en de wallprints van PrintCandy wist ik een modern kerstsfeertje in huis te toveren.

review printcandy

De wallprints van PrintCandy

Nou, PrintCandy heet niet voor niets PrintCandy, want de prints die ze verkopen zijn echt snoepjes voor het oog! Zucht. Ik waarschuw je alvast. Je zou hier weleens heel erg hebberig van kunnen worden. Ik zou het liefst alle (meer dan) 100 prints in m’n winkelmandje klikken. Wat zijn ze leuk!

De prints van PrintCandy zijn kleine en grote posters die je mooi met elkaar kunt combineren. Je kunt ze zelfs personaliseren. Een kleurtje erbij of een andere quote? Geen probleem! Alle prints worden geprint op stevig papier, maar ik raad je wel aan om ze in te lijsten, op te hangen of op te plakken.

review printcandy

Kerstcollectie prints

Naast onder meer een home & family-, special dates-, en quotes-collectie hebben ze voor de feestdagen ook een kerstcollectie die bestaat uit 18 verschillende prints. Quotes, rendieren, kerstliedjes, kerstbomen: ze passeren allemaal de revue. Ik ontving een mooi samengesteld pakketje met 6 verschillende maten en prints. Ik heb: 2 rendieren, 2 keer een kerstbomenprint en 2 kerstliedjes. Helemaal leuk. Een setje van 4 verschillende maten kost €37,50, maar je kunt ook zelf de maat bepalen die je aanschaft. Hoewel ik ze liever mooi had ingelijst (misschien doe ik dat later nog) heb ik ze nu her en der verspreid door m’n appartementje voor het kerstgevoel in huis. Ja, ik word er echt blij van.

Wil jij deze printsnoepjes nu ook voor in huis? Doe mee met onze winactie op Facebook! Je maakt kans op een waardebon twv €50,–

 

review printcandy 3 review printcandy 6

Leave your vote