Kerst, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar! Maar wat als je tijdens de feestdagen jouw beste vriendin moet missen, omdat ze naar de andere kant van Nederland is verhuisd? Je broer, omdat hij naar de andere kant van de wereld is verhuisd. Of zelfs de hele familie, omdat jij alle kerstdagen moet werken… Verras iemand dan gewoon per post!

Niet mokken met kerst(mok)

Natuurlijk is het niet leuk dat jullie elkaar niet kunnen zien tijdens de kerstdagen, maar ga toch niet mokken! Verras jouw beste vriendin met zo’n superleuke kerstmok, zeker weten dat dat voor een glimlach zorgt. Als je er voor kiest om ook nog een foto van jullie twee op de beker te laten bedrukken, zijn jullie toch nog een beetje samen!

Merci

Kerst is een mooie periode om terug te kijken naar het afgelopen jaar, naar alles wat er gebeurd is. Er waren vast minder leuke momenten, maar denk zeker ook aan de mooie momenten én bedank iemand daarvoor! Dat kan met een welgemeende handdruk en het woord ‘bedankt!’, of met een heerlijke doos Merci. Bij Greetz kun je de Merci doos laten personaliseren, wat jouw kerstgeschenk nog meer bijzonder maakt. Deze heerlijke doos Merci chocolade met eigen foto en/of tekst is een mooi bedankje voor familie en vrienden, maar zeker ook voor collega’s die het hele jaar klaar staan voor jou. Dat is toch wel een bedankje waard!

Helium kerstballon

Wie denkt dat ballonnen alleen voor kinderen zijn heeft het mis! Laten we maar gewoon eerlijk zijn, iedereen vind ballonnen leuk. Heliumballon helemaal, want het blijft iets magisch dat de ballon steeds weer de lucht in gaat. De heliumballon van Greetz kun je helemaal personaliseren, je kunt ze dus zelfs als kerstkaart versturen! Daarbij is het krijgen van zo’n grote cadeaudoos per post gewoon heel leuk. En als je de doos dan open doet en de heliumballon stijgt op uit de cadeauverpakking; altijd een mooie verrassing!

kerstgeschenk

Kerstboom per post

Wist je dat je ook een kerstboom per post kunt versturen? Nee, niet zo’n grote natuurlijk, maar Greetz heeft van die schattige kerstboompjes die je heel makkelijk kunt opsturen. Leuk voor familie of vrienden, bijvoorbeeld als ze geen echte kerstboom hebben. En ook heel leuk als relatiegeschenk.

Ontspanning met Dove

Het einde van 2015 is in zicht; en eigenlijk zijn we allemaal wel toe aan een beetje ontspanning! Verras iemand daarom met een Dove verwenpakket. En niet zo maar een pakket; een gepersonaliseerd Dove verwenpakket; heel luxe. Wij gaan hier snel een review over maken; wordt vervolgt 🙂

Hoe laat jij jouw geliefde weten dat je aan ze denkt met kerst?

Leave your vote