Een witte kerst; Ook voor mensen die helemaal niet zo’n fan zijn van winterse kou is het vaak een mooi kado. Helaas is het ieder jaar weer afwachten of het er écht van komt. Met de gekke winters van de afgelopen jaren kun je van november tot maart sneeuw verwachten, maar vooralsnog lijkt zelfs het echte herfstweer het nog niet elke dag van het zonnetje te kunnen winnen. Het is warm voor de tijd van het jaar en kerst komt steeds dichterbij. Gelukkig is er iets waarmee jij zelf in de hand hebt hoe wit de kerst dit jaar wordt: sneeuw in blik!

Droom jij van een witte kerst?

Natuurlijk hopen we het dat we op kerstochtend kunnen wakker worden om, bij het opendoen van de gordijnen, te ontdekken dat er grote sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen die de wereld prachtig wit hebben gekleurd. We luisteren eindeloos naar Bing Crosby en zijn beroemde woorden: ‘I’m dreaming of a white Christmas’ en dromen weg bij de gedachte…

Gegarandeerd een witte kerst

Laat het winterse weer ons in de steek? Dan bied magische sneeuw in blik uitkomst! Met de inhoud van dit blikje én doodgewoon kraanwater maak je in no time ‘echte’ sneeuw, met een fijne witte kerst tot gevolg. Wil je het groots aanpakken? Met een grote verpakking magische sneeuw maak je tot wel 20 liter sneeuw! Super leuk om rond je kerstboom te strooien of bij andere kerstdecoratie. De sneeuw blijft een paar dagen liggen en verandert dan weer in poeder. Dat poeder kun je (tot zo’n 100 keer) opnieuw omtoveren tot sneeuw. Hiervoor hoef je alleen weer een beetje water toe te voegen. Briljant!

Ik wacht het weer nog even af. Maar gek als ik ben op een witte kerst, vind ik de sneeuw in blik een leuk alternatief. Ken je iemand die gek is op sneeuw en laat de winter ons rondom de kerstdagen in de steek? Geef dan een witte kerst kado!

Leave your vote