Het is bijna winter en daarmee komen ook de feestdagen er weer aan! Als het koud is buiten, zit ik graag onder een dekentje om de bank met een goed boek. Om in de echte kerstsfeer te komen heb ik vandaag de leukste kerstboeken voor je op een rijtje gezet zodat jij, vanuit je warme huisje, kunt lezen over kou, sneeuw en kerstmis!

Kerst Kookboek

Bij Kerstmis hoort lekker eten. Is het een dezer dagen jou beurt om het kerstdiner klaar te maken en ben je niet zo’n held in het verzinnen van een gerecht? Kies dat iets lekkers uit het Complete Kerst Kookboek! Hierin vindt je de heerlijkste gerechten die speciaal zijn samengesteld voor Kerstmis.

Happy handmade

Ben jij een echte doe-het-zelver? Maak jouw huis dan winterproof met deze tips van Mollie in het boek Happy Handmade Christmas. Dit leuke boek helpt je jouw huis helemaal om te toveren in de kerstsfeer met heel veel verschillende materialen en ideeën.

Tussen hemel en winter

Dit meeslepende verhaal van Elin Bengtsson brengt je helemaal in de wintersfeer. Kruip lekker op de bank met een grote mok chocolademelk!

The Christmas Train

David Baldacci, schrijver van meestal spannende boeken, laat met dit boek zien dat hij ook heel goed is in het schrijven van heerlijke relaxte boeken. The Cristmas Train is een echt kerstboek om lekker mee weg te dromen!

De kleine kerstman

Speciaal voor de kleintjes: De kleine kerstman! Dit mannetje wil dolgraag pakjes bezorgen bij de kinderen maar omdat hij daar nog te klein voor is, mag hij niet mee. Het mooie verhaal is bijvoorbeeld erg leuk om voor te lezen met Kerstmis!

Al deze, en nog veel meer andere leuke boeken vindt je in de webshop van Bol.com! Wat vindt jij van deze boeken? Of heb jij misschien een ander leuk kerstboek waarmee je op de bank kruipt deze winter? Je kunt hieronder een reactie achterlaten!

 

 

kerstboeken

Leave your vote