Na een lange dag werken, eten koken en de kinderen naar bed brengen, is het moment eindelijk aangebroken dat je eventjes alleen aan jezelf denkt. Pak die welverdiende rust en neem een lange, warme douche of ga met een boek in bad liggen. Met de producten van The Body Shop kun je niets anders dan relaxen. 

Snoepwinkel

The Body Shop is als een snoepwinkel; je wilt alles kopen en er nooit meer weg. Maar je hoeft hiervoor niet meer naar de stad, want alle heerlijke producten kun je ook vinden in de webshop! Van douchegel tot cadeausets en van badzout tot make-up. The Body Shop heeft een overzichtelijke webshop met verschillende categorieën en honderden producten waarin jij sowieso een leuk kleinigheidje voor jezelf kunt vinden. Het zal nog lastig voor je worden om uit al die producten een keuze te maken. Daarom vertel ik vandaag iets over mijn persoonlijke favoriet!

Mijn favoriet!?

Bij uitstek is ‘Cocoa butter creamy body wash’ mijn favoriete product uit de shop. Deze heerlijke douchecrème met cacaoboter laat je huid stralen en alleen de geur al zal je laten ontspannen! En er is meer. Want van deze lijn zijn er nog veel meer producten te koop! Zo zijn er ook body butter, lippen balsem, body scrub en body mist met deze heerlijke cacao geur verkrijgbaar in de (web)winkel.

Tijd voor jezelf

Vind je het gek of onnodig om een cadeautje voor jezelf te kopen? NIET DOEN! Jij verdient je eigen momentje. Geef je liever niet zo veel geld uit (aan jezelf)? Ook dan ben je bij The Body Shop aan het juiste adres. Want deze douchegel heb je al voor slechts €7,00 in huis! Nog beter: alle bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar voor minder dan €15,00 per stuk. De producten zijn in verschillende maten te koop: perfect dus voor iedere gelegenheid.

Leave your vote