Mijn zoontje is dol op Nijntje. Hoewel ik wel over honderd leuke Nijntje-producten kan schrijven, heb ik geprobeerd me tot een aantal ervan te beperken. Zo heb je knuffels, pyjama’s, badjes, speelgoed en nog veel meer. 

Konijnenknuffel

Natuurlijk begin ik met ieders favoriet: een knuffel van Nijntje. Alle kinderen zijn dol op knuffels, vooral die van mij. Dit Nijntje-knuffel is 25 centimeter hoog en lekker zacht. Ideaal om in bed mee te knuffelen. Of eigenlijk ideaal om overal te knuffelen. Er zit ook een rammelaar in, dus zodra je Nijntje beweegt, hoor je haar rammelen. Mijn zoontje moest er erg om lachen.

Nijntje-ledikantdeken

De kamer van mijn zoontje is helemaal ingericht met Nijntje. Zo is zijn dekentje ook bedekt met het bekende konijntje. De zilveren kleur zorgt ervoor dat het zowel bij een jongen als een meisje past. Je hebt er ook lakentjes en hoezen van, perfect om er een set van te maken.

Kleding van Nijntje

Nijntje heeft ook haar eigen kledinglijn! Voor jongens en meisjes. Stoer en lief. En het fijne is dat het niet duur is. Voor een leuk prijsje heb je al een mooie outfit. Bijvoorbeeld dit vest voor jongens. Lekker stoer en het zit ook super. Is je kind gek op Nijntje? Dan zijn deze kleertjes een must-have.

 

Nijntje-slaaptrainer

Ideaal voor ouders die graag willen dat hun kind nog eventjes blijft liggen. Ik hoor regelmatig om mij heen dat kinderen naar hun ouders toe gaan als ze wakker zijn. Om 6 uur ’s ochtends is dat niet erg fijn. Met deze slaaptrainer kan je ervoor zorgen dat je kind niet gelijk bij je bed staat zodra hij wakker is. Als de oogjes van Nijntje open zijn, mag je kindje uit bed. Slaapt Nijntje nog, dan is het nog bedtijd. Door het leuke klokje kan je je kind ook leren klokkijken. Erg leuk!

Snuffie de hond

Naast de vele producten van Nijntje, heb je ook nog Snuffie, het hondje van Nijntje. Deze “pop” van Snuffie is perfect om mee te spelen. Geef hem een mooi plekje op de slaapkamer, of speel ermee door het hele huis. Snuffie heeft een hoogte van 41 cm, waardoor hij erg realistisch is. Een mooi ontwerp voor kinderen. Ook om er lekker op te zitten en er “paardje” mee te spelen!

Leave your vote