Loop je een sexwinkel binnen, dan kan het je een beetje overvallen. Het aanbod is enorm en vinden wat je precies zoekt kan lastig zijn. Gelukkig heeft bijna ieder specifiek speeltje zo zijn eigen kenmerken, waarbij je zelf steeds beter in leert te schatten wat er bij jou past. Dat geldt ook voor dildo’s. Laat je niet afschrikken door de grote exemplaren waar je oog direct op valt, ook hier is er voor ieder wat wils.

Een dildo is een dildo, toch?

Wie voor het eerst een seksshop binnen komt gewandeld, zal in veel gevallen vooral worden ‘overvallen’ door alle dildo’s en vibrators die hierin staan opgesteld. Wat zijn het er veel! Even een dildo uitzoeken, dat lijkt er niet in te zitten. Er zijn zoveel varianten dat je wel heel goed moet weten wat je precies zoekt, zo lijkt het, anders kom je met de verkeerde thuis.

Gelukkig is er in een goede shop voldoende personeel aanwezig om je kundig en professioneel te adviseren. Zij kennen alle exemplaren en weten precies voor welke eigenschappen je bij welke variant moet zijn. Maar om die keuze te maken, moet je natuurlijk wel een beetje weten wat je wilt. Een beetje voorstudie kan dus geen kwaad.

Wat moet hij kunnen?

Dildo’s zijn specifiek bedoeld om in te brengen. Meestal vaginaal, maar anaal is ook een optie. In dat laatste geval kom je doorgaans wel bij een andere maat uit. Denk er dus vooraf over na wat jij precies zoekt.

Je kunt kiezen voor dildo’s die er uitzien en voelen als een penis, deze zijn erg populair. Er is echter ook voldoende aanbod voor mensen die hier geen behoefte aan hebben. Een glazen dildo is hier een goed voorbeeld van. Dit is echt een luxe exemplaar, dat niet zelden zo mooi is om te zien dat je hem gewoon voor de sier op je slaapkamer zou willen zetten. Klinkt het een beetje riskant, een speeltje van glas? Geen zorgen. Het glas is massief, en breekt dus niet als het er een beetje wild aan toe gaat. Zelfs een val op de grond is in de meeste gevallen geen probleem. Bovendien is glas perfect voor mensen die een allergie hebben voor materialen die voor veel toys worden gebruikt.

Naast dildo’s van glas zijn er nog veel meer opties. Er zijn exemplaren die je voor kunt binden of juist met een zuignap op een oppervlak vast kunt zetten. Opblaasbare varianten, waarbij je zelf kunt bepalen hoe dik of groot je hem maakt, maar ook dubbele of zelfs spuitende dildo’s. Het perfecte exemplaar vinden kan dus even een zoektocht zijn, maar met zoveel keuze is er altijd wel eentje die bij jou past.

Leave your vote