Het is weer bijna Vaderdag; ben jij op zoek naar een leuk cadeau waar hij ook nog iets aan heeft? Wij hebben de tip! Met dit geschenk kan hij draadloos laden terwijl hij werkt!

Onmisbaar

Ook voor jouw pa is zijn smartphone is bijna onmisbaar geworden, zowel voor werk als privé. Bellen, mailen, appen, foto’s maken, spelletjes spelen, ga zo maar door. Het komt dan ook geregeld voor dat de batterij van je telefoon in de loop van de dag leeg is. Dankzij de vrolijk gekleurde Leitz WOW Desk Organiser heb je voortaan de hele dag een opgeladen batterij, zonder dat er een stekker of powerbank aan te pas komt. Met deze hippe organiser zijn niet alleen je pennen mooi opgeruimd, hij laadt ook nog eens je smartphone op. Het enige dat je hoeft te doen, is gewoon je telefoon erop leggen.

Wow Desk Organiser

De Leitz WOW Desk Organiser is een luxe uitgevoerde pennenbak met ingebouwde Qi inductieoplader. De organiser is geschikt voor een groot aantal smartphonemodellen en begint te laden zodra hij contact maakt met je smartphone en het LED-lampje begint te branden. En zodra je batterij weer vol is, stopt het apparaat automatisch met laden. De organiser heeft een moderne look met keuze uit vier frisse duokleuren. Zo heb je niet alleen een mooi opgeruimd bureau met prachtige bureaustoelen, maar ook altijd een volle batterij én meer kleur op je werkplek! Dus niet alleen leuk voor jouw vader 🙂

De WOW-filosofie

De Leitz WOW Desk Organiser behoort tot de WOW Dual Colour range van Leitz met handige kantooraccessoires om je werkplek in te richten en lekker te kunnen werken. Daarbij wordt de WOW-filosofie gevolgd dat een saai bureau niet uitnodigt om aan het werk te gaan. Sterker nog, een werkplek die je zelf hebt mogen inrichten stimuleert je productiviteit met maar liefst 32%. Weg met die saaie werkplekken, vol met dertien-in–een-dozijn-accessoires en stoffige mappen en ordners. Met Leitz WOW kun je kiezen uit allerlei vrolijke kleuren om je werkplek helemaal naar jouw eigen smaak en voorkeur in te kunnen richten. Zo krijg je een werkplek waar je vrolijk van wordt, of je nu thuis of op kantoor werkt. En dat werkt een stuk beter!

Image Credits: Leitz persbericht.

Leave your vote